13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBogoi, optimist în privința continuității pandurilor

Bogoi, optimist în privința continuității pandurilor

Antrenorul formației Pandurii Târgu Jiu, Adrian Bogoi, este convins că gruparea gorjeană va „fenta“ falimentul și se va redresa în timp, motivând că este un brand și nu poate să dispară.
„Sunt optimist, cred că activitatea va continua mult timp de aici încolo. Pandurii este un brand. Unii jucători ar trebui să ştie că le creşte cota pentru că joacă la Pandurii. O să vedeţi jucători tineri de la Pandurii la loturile naţionale“, a spus Bogoi la Accent TV.
„Am avut toate condiţiile, nu au fost probleme să nu putem pleca în deplasare, să nu putem să ne cazăm. La Târgu Jiu avem condiţii de antrenament pe care le-am avut şi în Liga I. Nu avem posibilităţi financiare să cumpărăm jucători, cum era odată. Acum trebuie să creştem echipa, ceea ce nu se poate de pe o zi pe alta. S-a schimbat vestiarul, jucătorii sunt conectaţi la ce au de făcut, sunt tineri, dar sunt profesionişti, cu drepturi şi responsabilităţi. Am încredere în ei, că vor face pasul spre o ligă superioară. Am mai avut meciuri bune, dar nu am câştigat, iar asta i-a afectat psihic pe jucători. Am venit la sfârşitul turului, am moştenit un lot, dar nu valoarea lotului a fost problema, ci atitudinea multor jucători. Nu puteam să îi folosesc, nu veneau la antrenamente că erau accidentaţi. La meciuri erau la limita eliminării, nu îi foloseam toate cele 90 de minute. Acum este un lot omogen, cu jucători care vor să facă performanţă“, a mai declarat Bogoi.
Pandurii Târgu Jiu a început cu victorie returul campionatului, depășind-o pe Metaloglobus București cu 1-0, grație unui gol al lui Bogdan Dănăricu.
Următorul meci al echipei din Târgu Jiu are loc sâmbătă, de la ora 11.00, la Motru, pe teren propriu, cu CS Mioveni, contând pentru etapa a 24-a din Liga a II-a. Pandurii se regăsesc pe locul 17, retrogradabil, cu 21 de puncte, în timp ce oaspeții sunt pe locul 9, cu 30 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS