17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschet (m): SCM-U Craiova a depăşit borna de 100 de puncte cu Dinamo. Cum a comentat Rami Hadar schimbările din echipă

Baschet (m): SCM-U Craiova a depăşit borna de 100 de puncte cu Dinamo. Cum a comentat Rami Hadar schimbările din echipă

Mikulic a semnat cu echipa craioveană şi a debutat în meciul cu Dinamo
Mikulic a semnat cu echipa craioveană şi a debutat în meciul cu Dinamo

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova au obţinut aseară o victorie categorică şi totodată previzibilă, în etapa a 18-a din Liga Naţională.

Echipa olteană s-a impus pe terenul ultimei clasate, Dinamo Bucureşti, cu scorul de 117-54. Reamintim că Dinamo este singura formaţie care nu are nici o victorie în cele 18 meciuri disputate în acest campionat.

La SCM-U au debutat jucătorii Sebastian Ionescu şi Ivan Mikulic (Croaţia, 26 de ani, 1,94 m, fundaş). Dacă Ionescu a fost prezentat de oficialii olteni într-o conferinţă de presă, în ceea ce-l priveşte pe Mikulic clubul nu a anunţat transferul acestuia.

În confruntarea cu Dinamo, Mikulic a evoluat 26 de minute, a marcat 15 puncte, a avut 1 recuperare şi a dat 4 pase decisive.

Sebastian Ionescu a evoluat 14 minute, a marcat 9 puncte, a avut o recuperare şi 3 assist-uri.

Principalul marcator al echipei craiovene a fost Siriscevic, cu 26 de puncte. Au mai jucat: Aleksandrov 23, Samuels 14,  Paasoja 14, Reed 4, Corneanu 4, Orbeanu 4 , Vîrnă 3, Berceanu 3.

La finalul meciului, antrenorul principal al formaţiei SCM-U Craiova, Rami Hadar, a comentat schimbările de jucători din echipă. Tehnicianul israelian a vorbit şi despre plecarea lui Goran Martinic.

„Cred că după ce am făcut aceste transferuri echipa are o energie diferită. Cred că Basti Ionescu este un transfer foarte bun pentru echipă. Chiar dacă Martinic înscria mult nu era stilul meu de jucător, aşa că am decis să fac o schimbare. Sperăm să ajungem în Top 6, dar nu depinde numai de noi. Oricum, vom fi competitivi chiar dacă vom veni în play-off de pe locul 7 sau 8”, a spus Hadar, citat de Totalbaschet.ro.

SCM-U Craiova ocupă locul 7, cu 9 victorii şi 8 înfrângeri, iar runda următoare va juca acasă cu CSU Sibiu, miercuri, de la ora 17.30 (DigiSport). Oltenii au un joc mai puţin disputat, cel cu Poli Iaşi, din deplasare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS