10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Nu le-a mers jocul cu bulgarii. Alb-albaștrii, învinși de Ludogorets

Fotbal / Nu le-a mers jocul cu bulgarii. Alb-albaștrii, învinși de Ludogorets

Universitatea Craiova a încheiat cu o înfrângere cantonamentul din Antalya. Alb-albaștrii au pierdut cu 2-0 partida disputată în această seară, în Belek, în compania campioanei Bulgariei, Ludogorets Razgrad, la capătul unei evoluții bunicele în prima repriză, când au mai contat și în atac, și slabă în cea de-a doua, când ofensiva a fost inexistentă și s-a greșit destul de mult pe faza defensivă.
Bulgarii au deschis scorul în minutul 66, prin Joao Paulo, în urma unui șut deviat, și și-au majorat avantajul după o acțiune purtată pe partea dreaptă, finalizată cu pasă în fața porții și reluată simplu cu latul tot de Joao Paulo, de lângă bară (’70).

Universitatea Craiova: Mitrovic – Popov, Kelic, Popa – Martic, Screciu, Mateiu, Bancu – Gustavo (’72, Markovic), Băluță, Burlacu (’54, Mihăilă). Antrenor: Devis Mangia.

Ludogorets: Renan – Cicinho, Igor, Forster, Vasilev – Dyakov, Anicet – Kovachev, Marcelinho, Wanderson – Keșeru. Antrenor: Dimitar Dimitrov.

Acesta a fost ultimul test din cadrul cantonamentului din Antalya, urmând să revină în România mâine seară. Alb-albaștrii au susținut patru jocuri de verificare pe pământ turcesc, bilanțul cuprinzând două înfrângeri, 2-4 cu SV Meppen și 0-2 cu Ludogorets Razgrad, și două victorii, 1-0 cu Lechia Gdansk și 2-0 cu Zaglabie Lubin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS