3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Zlatinski, la 33 de ani: „Sunt obișnuit să-mi serbez ziua în cantonament“

Fotbal / Zlatinski, la 33 de ani: „Sunt obișnuit să-mi serbez ziua în cantonament“

Hristo Zlatinski, mijlocașul Universității Craiova, împlinește astăzi 33 de ani și pentru el nu e nici o surpriză că evenimentul îl „prinde“ din nou în cantonament, acum fiind cu oltenii în Antalya.
„Sunt obișnuit să-mi serbez ziua în cantonament, pentru mine e ceva normal. Cea mai frumoasă amintire a mea este golul de anul trecut contra lui Dinamo, din minutul 90, de la Severin. A fost frumos, cu multe emoții pentru mine și am oprit-o pe Dinamo în lupta pentru titlu. Mă simt bine, facem antrenamente bune și asta este foarte important. Ne așteaptă două meciuri grele, cu Zaglabie Lubin (locul 5 în Polonia) și Lodogorets Razgrad (locul 1 în Bulgaria), și trebuie să jucăm și să ne pregătim bine, să fim în formă maximă când începe campionatul. De asemenea, este foarte important să nu apară accidentări. Și eu, și colegii mei, suntem pregătiți să câștigăm trofee“, a spus Zlatinski, pentru site-ul clubului din Bănie.

 

„Suntem cea mai iubită echipă din România“

Hristo Zlatinski nu s-a arătat surprins de faptul că fanii olteni se mobiliează de câteva zile pentru deplasarea la București, pentru primul meci oficial din Liga I, contra lui Dinamo, programat pe 4 februarie, de la ora 20.45, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare.
„Pentru mine nu e o surpriză că suporterii se mobilizează de acum pentru meciul cu Dinamo de la București și spun asta pentru că suntem cea mai iubită echipă din România. Noi, ca echipă, avem nevoie de suporterii noștri! Cu cât sunt mai mulți la București, cu atât e mai bine pentru noi“, a punctat fotbalistul bulgar.
Întrebat cum este în afara terenului de fotbal, Hristo Zlatinski a spus că este un tip liniștit și familist: „Pentru mine familia înseamnă tot! În afara terenului sunt mai liniștit și petrec mult timp cu familia“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS