11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Rezervele Realului au remizat cu Numancia. Perez i-a prelungit contractul lui Zidane

Fotbal / Rezervele Realului au remizat cu Numancia. Perez i-a prelungit contractul lui Zidane

Real Madrid s-a calificat în sferturile Cupei Regelui, după ce a eliminat-o pe Numancia cu scorul de 5-2 la „general”. În meciul tur, disputat pe „Nuevo Estadio Los Pajaritos” (Soria), a fost 3-0 pentru „galactici”, iar miercuri seară, pe „Santiago Bernabeu”, campioana Spaniei și a Europei nu a reușit decât o remiză, scor 2-2, dar a abordat jocul cu rezervele. Interesant este că ambele formații au marcat printr-un singur jucător. Golurile grupării blanco au fost marcate de Lucas (’10, ’59), iar „dubla” Numanciei a venit prin Guillermo (’45, ’82).

Real: Casilla – Carvajal (’46, Hakimi), Vallejo, Nacho, Hernandez – Llorente, Kovacic – Lucas, Asensio (’63, Isco), Ceballos – Mayoral Moya (’77, Casemiro). Antrenor: Zinedine Zidane.

Numancia: Munir – Medina (’72, Etxeberria), Calvo, Elgezabal Udondo, Garcia – Larrea, Sierra Perez – Nacho, Nieto, Mateu (’66, Milla) – Higinio (’41, Guillermo). Antrenor: Jagoba Arrasate.

Cartonașe galbene: Casemiro ’87 / Sierra ’18, Calvo ’84, ’90+2.

Cartonaș roșu: Calvo ’90+2.

A arbitrat: Munuera Montero.

Imediat după acest joc, antrenorul lui Real Madrid a anunțat că și-a prelungit contractul cu gruparea madrilenă, condusă de Florentino Perez, reales pe 19 iunie pentru al cincilea mandat.

„Contractul este semnat și se întinde până în 2020. Merg înainte, ca şi până acum, meci după meci, sezon după sezon”, a declarat Zinedine Zidane (45 de ani), care a fost instalat pe banca lui Real Madrid în ianuarie 2016.

„Galacticii” au cucerit sub comanda lui „Zizou” nu mai puţin de opt trofee în ultimii doi ani. În acest sezon însă, Real Madrid traversează o perioadă nefastă, şansele de a-şi păstra titlul de campioană a Spaniei fiind destul de mici ținând cont că rivala Barcelona este la 16 puncte distanţă.
Următorul meci al „galacticilor” va fi împotriva lui Villarreal. Confruntarea are loc sâmbătă, de la ora 17.15 (Digi Sport), pe „Santiago Bernabeu”, și contează pentru etapa a 19-a din LaLiga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS