Acasă Sport Mihaela Buzărnescu, în turul doi la Hobart. A învins-o pe Alize Cornet

Mihaela Buzărnescu, în turul doi la Hobart. A învins-o pe Alize Cornet

-

Mihaela Buzărnescu (56 WTA) s-a calificat, astăzi, în turul doi al turneului de la Hobart, competiţie dotată cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari. Românca ce a învins-o pe franţuzoiaca Alize Cornet (locul 38 WTA şi cap de serie numărul 4), într-o oră şi 23 de minute, scor 6-2, 6-4.

În următorul meci, Buzărnescu o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Alison Van Uytvanck (Belgia) şi Anna-Lena Friedsman (Germania).
Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.