8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis / Halep merge mai departe, Buzărnescu nu

Tenis / Halep merge mai departe, Buzărnescu nu

Simon Halep (foto) a obţinut o victorie facilă, în prima rundă a turneului de la Shenzhen, scor 6-4, 6-1, în faţa americancei Nicole Gibbs, locul 110 WTA. Partida a durat o oră şi nouă minute, informează Mediafax. În optimi, Simona Halep o va întâlni pe chinezoaica Ying-Ying Duan, numărul 91 WTA.
Halep trebuie să câştige turneul de la Shenzhen pentru a fi sigură că rămâne pe locul 1 WTA. Halep a arătat un tenis consistent în prima partidă din China, pierzându-şi serviciul o singură dată. Ea a reuşit nu mai puţin de cinci break-uri în faţa lui Gibbs, care a cedat la a doua minge de meci.
Halep a făcut foarte puţine greşeli şi a mărturisit că a jucat cu multă determinare şi datorită spectatorilor care au venit în număr mare să o vadă. „Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit la meci! E foarte frumos să joc aici la Shenzhen, unde am şi câştigat titlul acum doi ani. Mă bucur pentru prima victorie a anului“, a declarat Halep la interviul acordat pe teren.

 

Burzănescu, perdantă la Şarapova

 

Maria Şarapova (Rusia, 59 WTA) a fost prea puternică pentru românca Mihaela Buzărnescu (56 WTA), iar vedeta din Rusia s-a impus cu 6-3, 6-0 în prima manşă a turneului International de la Shenzhen. Şarapova a câştigat 12 game-uri la rând cu Buzărnescu
După ce a părăsit concursul de simplu, Buzărnescu se va concentra pe proba de dublu a turneului de 750.000 de dolari. Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara vor întâlni o altă echipă 100% românească în sferturi, pe Simona Halep / Irina Begu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS