Acasă Sport Tenis / Halep merge mai departe, Buzărnescu nu

Tenis / Halep merge mai departe, Buzărnescu nu

-

Simon Halep (foto) a obţinut o victorie facilă, în prima rundă a turneului de la Shenzhen, scor 6-4, 6-1, în faţa americancei Nicole Gibbs, locul 110 WTA. Partida a durat o oră şi nouă minute, informează Mediafax. În optimi, Simona Halep o va întâlni pe chinezoaica Ying-Ying Duan, numărul 91 WTA.
Halep trebuie să câştige turneul de la Shenzhen pentru a fi sigură că rămâne pe locul 1 WTA. Halep a arătat un tenis consistent în prima partidă din China, pierzându-şi serviciul o singură dată. Ea a reuşit nu mai puţin de cinci break-uri în faţa lui Gibbs, care a cedat la a doua minge de meci.
Halep a făcut foarte puţine greşeli şi a mărturisit că a jucat cu multă determinare şi datorită spectatorilor care au venit în număr mare să o vadă. „Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit la meci! E foarte frumos să joc aici la Shenzhen, unde am şi câştigat titlul acum doi ani. Mă bucur pentru prima victorie a anului“, a declarat Halep la interviul acordat pe teren.

 

Burzănescu, perdantă la Şarapova

 

Maria Şarapova (Rusia, 59 WTA) a fost prea puternică pentru românca Mihaela Buzărnescu (56 WTA), iar vedeta din Rusia s-a impus cu 6-3, 6-0 în prima manşă a turneului International de la Shenzhen. Şarapova a câştigat 12 game-uri la rând cu Buzărnescu
După ce a părăsit concursul de simplu, Buzărnescu se va concentra pe proba de dublu a turneului de 750.000 de dolari. Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara vor întâlni o altă echipă 100% românească în sferturi, pe Simona Halep / Irina Begu.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.