20.6 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Sport Mesajul celei mai bune sportive a anului 2017 pentru România. Simona Halep:...

Mesajul celei mai bune sportive a anului 2017 pentru România. Simona Halep: Vă doresc un 2018 minunat, plin de bucurii! Debut victorios la Shenzhen

-

Aflată în China, la turneul de la Shenzhen, liderul mondial WTA Simona Halep a transmis un mesaj pentru fanii săi:

„La mulţi ani! Vă doresc un 2018 minunat, plin de bucurii!”, a notat Halep, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Simona Halep se află la Shenzhen, unde evoluează atât în proba de simplu, cât şi la dublu. Duminică, Halep şi Irina Begu s-au calificat în sferturile de finală la dublu.

La simplu, Simona Halepa început anul 2018 cu o victorie facilă, câştigând fără probleme meciul din runda inaugurală a turneului din China. Numărul 1 mondial a trecut în două seturi, scor 6-4, 6-1, de americanca Nicole Gibbs (110 WTA), după o oră şi nouă minute de joc.

În optimile turneului de la Shenzhen, dotat cu premii în valoare de 750.000 de dolari, Simona o va întâlni pe jucătoarea chineză Ying-Ying Duan, locul 91 WTA.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.