21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Florin Spînu și Silviu Lung s-au pus de acord în privința achizițiilor. CSO Filiași va susține cinci amicale

Fotbal / Florin Spînu și Silviu Lung s-au pus de acord în privința achizițiilor. CSO Filiași va susține cinci amicale

Președintele formației CSO Filiași, Florin Spînu, și noul antrenor al divizionarei C, Silviu Lung, s-au întâlnit vineri dimineață și au pus la punct planul de „bătaie” pentru această iarnă, astfel încât returul Ligii a III-a, seria 4, să fie abordat în forță. Reamintim că gruparea doljeană, ocupantă a locului opt în C4, își va relua pregătirile pe 15 ianuarie.
„Am avut o întâlnire cu Silviu Lung și împreună am decis ca stagiul de pregătire să fie efectuat în stațiunea Baia de Aramă și să debuteze pe 31 ianuarie, urmând să se finalizeze pe 10 februarie. Pe 10 februarie vom susține și primul joc de verificare, împotriva liderului Ligii a IV-a Gorj, Petrolul Bustuchin. În perioada precompetițională vom mai juca împotriva următoarelor formații: CS Mioveni II (locul 13 în C3; 14 februarie), Sporting Roșiori (locul 11 în C3; 17 februarie), FCM Alexandria (locul doi în C3; 21 februarie) și Atletic Bradu (locul 8 în C3; 24 februarie). Locurile de disputare și orele le vom anunța pe parcurs. Consider că întâlnim adversari valoroși și ne putem edifica asupra lotului”, a declarat Florin Spînu, pentru GdS.
La capitolul veniri-plecări, Florin Spînu și Silviu Lung au convenit ca lotul actual să rămână intact pe perioada pregătirii și să fie completat patru jucători seniori și trei-patru juniori.
„Nu renunțăm la nimeni din actualul lot, vom trage linie la finalul pregătirilor. Suntem interesați să aducem patru jucători cu experiență: un atacant, un fundaș central, un mijlocaș central defensiv și un mijlocaș lateral. Ne dorim și trei-patru juniori buni, care în timpul jocului să joace de la egal la egal cu seniorii. Așa cum am mai spus-o, obiectivul nostru în acest retur de campionat este să formăm un lot bun, echilibrat, pentru că vrem să începem noua ediție cu cei care vor rămâne acum la echipă și să încercăm promovarea la Liga a II-a“, a încheiat Florin Spînu.
Campionatul Ligii a III-a, seria 4, se va relua pe 3 martie, cu etapa a 16-a, iar CSO Filiași va evolua pe teren propriu împotriva gorjenilor de la Internațional Bălești.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS