10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJucătoarele de la Real Craiova, cele mai tari la o competiţie din Banat

Jucătoarele de la Real Craiova, cele mai tari la o competiţie din Banat

Fotbalistele de la Real Craiova au câștigat trofeul competiției de la Reșița

Echipa feminină de fotbal CS Real Craiova a câștigat, pentru al doilea an consecutiv, unul din cele mai tari turnee amicale de fotbal în sală, Cupa „Laura Rus“, organizat de jucătoarea naționalei României.
Competiția, rezervată fotbalistelor U17, s-a desfășurat duminică în Sala Polivalentă din Reșița, cu participarea a opt echipe, iar oltencele, pregătite de Adriana Rogojină, au învins în finală reprezentanta gazdelor, formația ACS Banat Girls Reșița, cu scorul de 1-0, prin golul spectaculos reușit de Andreea Dumitru.
Roberta Dimulescu, jucătoarea de națională de la Real Craiova, a obținut și ea, pentru a doua oară consecutiv, distincţia de cea mai bună jucătoare a turneului. Încă o distincție a ajuns în Bănie prin Georgiana Tudor, care a fost cea mai tânără jucătoare a turneului, fiind născută în 2004. „Puteam să luăm încă două distincții. Roberta Dimulescu a fost și golghetera competiției, iar portarul nostru a fost cel mai bun, dar probabil organizatorii s-au gândit să nu dea toate trofeele individuale unei singure echipe“, a explicat ieri Dan Naicu, antrenor coordonator al echipelor de fotbal feminin de la clubul Real Craiova.
În semifinalele Cupei „Laura Rus“, craiovencele au obținut o victorie categorică, 10-0, cu Fortuna Becicherecu Mic. În meciurile din grupă, Real Craiova a învins Reșița, cu 3-2 la penaltiuri (în timp regulamentar a fost 1-1) și a trecut cu scorul de 3-0 de Atletic Drobeta Turnu Severin. Lotul echipei craiovene prezente la Reșița: Roxana Rotaru – portar, Andreea Dumitru (căpitan), Nicoleta Lazăr, Sonia Erceanu, Magdalena Drăgan, Roberta Dimulescu. Au mai jucat: Amalia Bobârneci, Mădălina Dobre, Georgiana Tudor, Cristina Vâlceanu. Pentru cele aproximativ 60 de jucătoare de la clubul Real Craiova, care evoluează în Liga I, Liga a II-a, și în campionatul junioarelor, urmează o mică vacanță, iar în luna ianuarie vor începe treaba, cu un cantonament, apoi participarea la unu sau două turnee de sală. Antrenorii echipelor de la Real sunt Dan Naicu, Matei Croitoru și Adriana Rogojină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS