17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CSO Filiași, pregătită pentru un rezultat bun la Reșița

Fotbal / CSO Filiași, pregătită pentru un rezultat bun la Reșița

Divizionara C CSO Filiași susține sâmbătă, de la ora 14.00, ultimul joc din acest an. Gruparea doljeană întâlnește în deplasare pe CSM Școlar Reșița, iar cuvântul de ordine este victoria, chiar dacă se anunță o misiune dificilă pe stadionul „Mircea Chivu“.

„Îl avem suspendat pe Preda, Obeanu are probleme de sănătate, iar Nedeianu este accidentat. Jucătorii sunt bine, sunt motivați și vrem victoria. E clar că ne așteaptă un meci foarte greu, sunt convins că și terenul va fi foarte-foarte greu după precipitațiile din ultimele zile, dar mergem să ne jucăm șansele și sper să ne întoarcem cu cel puțin un punct. Respect echipa adversă, o echipă bună, care și anul acesta încearcă promovarea, dar și noi vrem să încheiem turul cu un rezultat bun“, a declarat președintele lui CSO Filiași, Florin Spînu, pentru GdS.

Partida din Reșița va fi arbitrată de o brigadă compusă din centralul Claudiu Gaitin (Timișoara) și asistenții Alexandru Filip (Timișoara) și Claudiu Doarvoas (Mintia). Observatori au fost desemnați Ovidiu Comsa (Sibiu) și Florin Nicolaescu (Slatina).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS