Acasă Sport Roger Federer, calificat în semifinalele Turneului Campionilor

Roger Federer, calificat în semifinalele Turneului Campionilor

Elveţianul Roger Federer s-a calificat, aseară târziu, în semifinalele Turneului Campionilor, după ce l-a învins pe germanul Alexander Zverev, scor 7 – 6(6), 5 – 7, 6 – 1. Federer ajunge astfel la a 14-a semifinală jucată la Turneul Campionilor. În ultima rundă a grupei Boris Becker, Federer va juca împotriva lui Marin Cilici, în timp ce Zverev îl va înfrunta pe americanul Jack Sock, într-un meci care va decide ocupantul locului secund.

Tot marți, americanul Jack Sock, ocupantul locului 9 WTA, s-a impus după două ore şi jumătate de joc, la capătul unui meci foarte echilibrat în care Cilic a câştigat primul set. În setul decisiv, decis la tiebreak, croatul a condus cu 3-0, dar Sock a revenit şi păstrează şanse de a se califica în semifinale.

Jucătorii primesc pentru fiecare victorie obținută în faza grupelor 191.,000 de dolariși 200 de puncte ATP.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version