16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Trupa lui Boingiu a făcut scor cu Gibraltarul. Screciu nu a jucat

Fotbal / Trupa lui Boingiu a făcut scor cu Gibraltarul. Screciu nu a jucat

Reprezentativa Under 19 a României a învins ieri seară, scor 8-0, selecționata similară a Gibraltarului și s-a calificat în Turul de Elită de pe primul loc, acumulând maximum de puncte în grupa 10 a calificărilor pentru Campionatul European, găzduit de Finlanda în 2019. Acesta a fost ultimul joc din cadrul turneului de calificare găzduit de Grecia. Golurile tricolorilor au fost marcate de Alexandru Mățan (’32, ’43 – penalti, ’46, ’65), Moldoveanu (’49, ’80), Băluță (’59) și Micovschi (’70).

Fotbalistul Universității Craiova, Vladimir Screciu, nu a fost folosit în acest duel, el fiind trecut însă pe foaia de joc.

Selecționerul României U19, Adrian Boingiu, a mizat pe următorii jucători: Costache –Vidrășan, Tudor Băluță, Podină – Neciu (’69, Morunțan), Liviu Gheorghe, Boboc, Merloi (’70, Micovschi) – Mățan – Berci (’46, Sîntean), Moldoveanu.

Clasamentul grupei 10: România 9 puncte, Grecia 6, Rusia 3, Gibraltar 0.

În urma primului loc obținut în Grecia, România U19 se va afla în urna 1 la tragerea la sorți a Turului de Elită, care va avea loc pe 6 decembrie la Nyon. Componența urnelor va fi validată de către UEFA în zilele următoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS