Acasă Sport CSS Craiova a produs surpriza

CSS Craiova a produs surpriza

Sala Voința a găzduit recent faza județeană a Trofeului „Gheorghe Ola“ la juniori E, copii născuți în anul 2008. Competiția a fost câștigată de CSS Craiova, echipa antrenată de Robert Catană înregistrând victorii pe linie, după cum urmează: în grupă: 6-4 cu Oltenia, 5-4 (4-4 în timpul regulamentar, 1-0 la penaltiuri) cu Pro Junior, finala: 2-1 cu CSJ Știința U Craiova.
„A fost o surpriză din punctul multora de vedere că am câștigat noi turneul. Majoritatea credeau că disputa se va da între Oltenia și Pro Junior, dar uite că prin multă muncă am reușit noi. Remarc atitudinea copiilor mei, care au făcut partide spectaculoase, au fost pozitivi și suportul părinților a fost fantastic. Îi mulțumesc și lui Marian Dobre, pentru că el a format lotul, dar și pentru sprijinul de care am beneficiat din partea staff-ului tehnic al clubului, format din Alin Staicu și Aurelian Jugănaru. Acum așteptăm să vedem unde vom susține faza zonală, care este programată între 4 și 6 decembrie, unde sperăm să facem o figură frumoasă“, a declarat antrenorul Robert Catană, pentru GdS.
Lotul CSS-ului îi cuprinde pe următorii: Mihai Nițu, Andrei Pascu, Fabian Gegiu, Fabio Albăstroiu, Bogdan Clipea, Iustin Paraschiv, Radu Marin, David Ungureanu, Tudor Vlăduțescu, Mihai Robu.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version