8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlex Popescu, omul meciului de la Pâncota

Alex Popescu, omul meciului de la Pâncota

Echipa secundă a Universității Craiova a obținut o victorie frumoasă și importantă sâmbătă, la Pâncota, în fața formației Șoimii Lipova, într-o partidă contând pentru etapa a zecea din Liga a III-a, seria 4. A fost 3-2 pentru alb-albaștri, care au marcat toate golurile prin Alexandru Popescu (‘65, ‘73, ‘75).
Antrenorii Corneliu Papură și Mugur Gușatu au mizat pe următorii jucători: Dică – Borța, Ion, Bogdan, Petre – Enache, Iuga, Constantin (‘73, Țoiu) – Frăsineanu, Popescu, Trancă (‘75, Gunie).
„A fost un meci deschis, spectaculos, cu ocazii de ambele părți, dar mai multe și mai clare la noi. A marcat Alex Popescu, care arată că este într-o formă foarte bună, dar o mai puteam face și prin Iuga și Vali Constantin. Victoria este meritată“, a declarat tehnicianul „satelitului“, Corneliu Papură, pentru GdS.
Universitatea II Craiova ocupă locul doi, cu 20 de puncte, iar în runda viitoare va primi vizita celor de la CSO Filiași, confruntarea fiind programată sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul „Extensiv“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS