5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep, după victoria cu Sharapova: „Nu mă simt ca şi cum aş fi făcut ceva diferit sau special faţă de alte meciuri“

Simona Halep, după victoria cu Sharapova: „Nu mă simt ca şi cum aş fi făcut ceva diferit sau special faţă de alte meciuri“

După şapte înfrângeri consecutive, Simona Halep a „spart greaţă” şi a bifat prima victorie în faţă Mariei Sharapova, în turul trei de la Beijing (6-2, 6-2). „Nu mă simt că şi cum aş fi făcut ceva diferit sau special faţă de alte meciuri. Astăzi a fost diferit doar pentru că am jucat împotriva ei şi nu câştigasem niciodată”, a precizat Simona.
„A fost un meci mare. Cred că am jucat cel mai bun tenis împotriva ei. Am servit destul de bine. Acum se vede pe teren muncă depusă după US Open. Sunt foarte fericită că am reuşit să fac asta. Am bătut-o pentru prima dată şi acum vreau să mă bucur de asta” – Simona Halep.

Calmă, pozitivă şi concentrată

„Am jucat de multe ori împotriva ei şi am simţit că pot să câştig, că pot să o bat, dar nu s-a întâmplat. Astăzi mi-am spus că e un alt meci, că trebuie să dau tot ce pot, că trebuie să rămân concentrată, calmă şi pozitivă. Am făcut asta şi m-a ajutat foarte mult. Am fost foarte calmă, am râs alături de echipa mea, am făcut glume. Am fost relaxată şi am simţit că progresez” – Simona Halep. „Nu mă simt că şi cum aş fi făcut ceva diferit sau special faţă de alte meciuri. Am făcut meciuri mari în timpul verii, dar astăzi a fost diferit doar pentru că am jucat împotriva ei şi nu câştigasem niciodată. Asta a făcut momentul puţin special” – Simona Halep. „Am vorbit şi cu Darren şi a fost fericit. Mi-a spus de multe ori că pot face asta. Astăzi am făcut-o, în sfârşit! Vreau doar să mă bucur de ce am realizat, iar mâine am timp să gândesc pentru ce urmează” – Simona Halep.

Ce a spus Maria Sharapova după meciul cu Simona Halep

„Cred că a făcut un meci incredibil, probabil cel mai bun dintre toate partidele disputate împotriva mea. Eu nu am fost tăioasă, nu am văzut bine mingea, nu m-am mişcat cum ar fi trebuit împotriva ei. A lovit consistent mingea, nu a comis multe erori neforţate, procentajul ei la serviciu a fost chiar mare. A făcut toate lucrurile cum trebuie” – Maria Sharapova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS