Acasă Sport Fotbal / Alb-albaștrii au făcut concurs de ratări la Timișoara. Martic și...

Fotbal / Alb-albaștrii au făcut concurs de ratări la Timișoara. Martic și Burlacu au „greșit“ și au marcat

Alex Mitriță a ]ncheiat meciul din Banat accidentat și cu roșu (foto: csuc.ro)

Universitatea Craiova s-a impus categoric, scor 2-0, în partida disputată vineri seară, pe stadionul „Dan Păltinișanu“, în fața echipei ACS Poli Timișoara, contând pentru etapa a 13-a din Liga I. A fost un meci în care Băluță, Mitriță și ceilalți colegi ai săi s-au întrecut în ratări.
Alb-albaștrii au deschis scorul în minutul 27, când Băluță a centrat perfect de pe partea stângă pentru Ivan Martic, iar mijlocașul croat a reluat imparabil cu capul de la opt metri (0-1).
Gruparea din Bănie și-a asigurat punctele în minutul 89, când Băluță a centrat de pe dreapta pentru Bancu, acesta a întors pentru Burlacu, iar Andrei a reluat cu capul la colțul lung (0-2).
De menționat că Alex Mitriță a părăsit terenul accidentat spre finalul primei părți, însă a fost avertizat și cu un cartonaș roșu, după ce a fost implicat într-un scandal pe tunelul ce duce la vestiare cu reprezentanți ai bănățenilor.

Poli Timișoara: Curileac – Crețu, Bocșan, Melinte, Țigănașu – Artean, Vașvari – Munteanu, Curjuric (58, Doman), Bîrnoi – Șeroni (69, Ciucur). Antrenor: Ionuț Popa.

Universitatea Craiova: Calancea – Datkovic, Kelic, Ferreira – Martic (78, Dimitrov), Zlatinski, Mateiu, Bancu – Mitriță (45+1, Gustavo), Băluță (90+2, Bărbuț), Burlacu. Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Șeroni 59, Crețu 59, Doman 63 / Datkovic 18, Burlacu 84, Gustavo 90+1.

Cartonașe roșii: Țigănașu 33 / Mitriță 45.

Au arbitrat: Istvan Kovacs – Valentin Avram, Mircea Mihail Grigoriu; Florin Ovidiu Mazilu.

Observatori: George Ionescu, Romolus Gabor.

Universitatea Craiova revine pe locul doi după acest succes, iar în etapa viitoare va evolua tot în deplasare, împotriva celor de la Poli Iași.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version