17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMicuții tenismeni craioveni, medaliați la campionatul național

Micuții tenismeni craioveni, medaliați la campionatul național

Antrenorul Liviu Nicoli este mulţumit de rezultatele sportivilor Carmina Găman  şi Patrick Anghel
Antrenorul Liviu Nicoli este mulţumit de rezultatele sportivilor Carmina Găman
şi Patrick Anghel

La Câmpulung s-a desfășurat recent Campionatul Național individual de tenis de masă, rezervat copiilor (8-10 ani). La această competiție au participat și doi sportivi de la CSS Craiova, care au reușit să obțină trei medalii. Patrick Anghel a devenit campion național la dublu masculin, făcând pereche cu Luca Oprea (Steaua București). Aceștia au învins în finală perechea Pribeagu/ Rozenfeld (ambii din Cluj), cu 3-0, iar în semifinale au trecut de perechea Marton (Cluj)/Vârtopeanu (București), cu scorul de 3-1.
La individual, craioveanul Anghel a obținut medalia de bronz, fiind învins în semifinale chiar de partenerul său de la dublu, Oprea. Acesta din urmă s-a impus în semifinală, cu 3-1, iar ulterior a câștigat și medalia de aur.
A treia medalie pentru CSS Craiova a fost una de bronz, cucerită de Carmina Găman, tot la dublu. Ea a făcut pereche cu Teodora Simon (LPS Bistrița) și au fost învinse în semifinală de Merosu(Constanța)/Sîngeorzan (Bistrița), viitoarele campioane. La individual, Carmina Găman a ajuns în primele opt, și a fost învinsă pentru intrare în semifinale în fața Ioanei Muraru (Vatra Dornei), cu 3-0. „Sunt mulțumit de evoluția celor doi sportivi. Carmina a fost și un pic bolnavă. Pentru ei urmează în luna octombrie încă două competiții, Cupa României și Top 12, și sunt sigur că vor obține rezultate foarte bune“, a spus ieri Liviu Nicoli, antrenorul celor doi sportivi de la CSS Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS