Acasă Sport Fotbal / Golul a venit greu, victoria – deloc

Fotbal / Golul a venit greu, victoria – deloc

Alex Băluță (nr. 10) a reușit să marcheze, dar alb-albaștrii nu au izbutit să găsească și golul victoriei (Foto: csuc.ro)

Formația CS Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată vineri seară, pe stadionul „Municipal“ din Severin, în compania echipei FC Voluntari, contând pentru etapa a 12-a din Liga I.
Oaspeții au deschis scorul în minutul 55, când Spahija a greșit și i-a făcut cadou un balon lui Tudorie, care nu a ratat ținta de la câțiva metri.
Alb-albaștrii au restabilit egalitatea prin Alex Băluță, căpitanul grupării din Bănie reluând fără probleme de la șapte metri o centrare venit de pe dreapta a lui Martic (69).

Craiova: Calancea – Datkovic, Spahija (58, Burlacu), Ferreira – Martic, Screciu, Mateiu, Briceag (68, Bancu) – Gustavo (80, Bărbuț), Roman, Băluță. Antrenor: Devis Mangia.

Voluntari: Balauru – Filipov, Balaur, Popescu, Acsinte – Răuță, Novac – Deac, Marinescu (86, C. Lazăr), Pîrcălabu – Tudorie. Antrenor: Claudiu Niculescu.

Cartonașe galbene: Screciu 43 / Filipov 2.

Au arbitrat: Horațiu Fesnic – Alexandru Cerei, Iulian Radu.

În urma acestui rezultat, CS Universitatea Craiova a revenit pe locul doi, iar în etapa următoare va evolua în Banat, contra lui Poli Timișoara, partida fiind programată vineri, 29 septembrie, de la ora 20.30.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version