8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCu Sepsi, doar victoria contează. Update: Alb-albaștrii s-au impus la Brașov

Cu Sepsi, doar victoria contează. Update: Alb-albaștrii s-au impus la Brașov

UPDATE: Victorie frumoasă la Brașov

Gruparea CS Universitatea Craiova s-a impus cu 3-2 în fața echipei Sepsi Sfântu Gheorghe și a revenit pe locul doi în clasamentul Ligii I. Din rândul alb-albaștrilor au marcat Burlacu (19), Gustavo (68 – penalti) și Bancu (80). Pentru gazde au punctat Hadnagy (60) și Astafei (70).

Vom reveni cu amănunte.

……….

Egalul contra lui Dinamo a satisfăcut parțial orgoliile suporterilor olteni și asta pentru că a fost obținut în condiții dificile, cu o revenire spectaculoasă, dar pentru CS Universitatea Craiova urmează un joc pe care în mod normal nu are voie să-l piardă. Alb-albaștrii întâlnesc astăzi, de la ora 21.00, pe stadionul „Tineretului“ din Brașov, pe nou-promovata Sepsi Sfântu Gheorghe, într-o confruntare contând pentru runda a 11-a din Liga I, în care vor lipsi Alex Băluță, Hristo Zlatinski – ambii suspendați și Fausto Rossi – accidentat.
„Ne așteaptă o altă partidă complicată, dar mergem acolo cu ideea de a învinge. Nu trebuie să ne lăsăm condiționați de ceea ce s-a petrecut până acum la echipă și nu ne interesează parcursul lor. Noi trebuie să ne impunem jocul și să câștigăm“, a declarat antrenorul Craiovei, Devis Mangia.
Partida va fi arbitrată de Marius Avram, ajutat de asistenții Ovidiu Artene și Marius Nicoară și de rezerva George Rădulescu. Observatori au fost desemnați Aron Huzu și Paul Mincu.
Programul etapei a 11-a: astăzi – ora 18.30: FC Voluntari – Poli Timișoara, ora 21.00: Sepsi – Craiova; miercuri – ora 18.30: FC Botoșani – Poli Iași, ora 21.00: Dinamo – Chiajna; joi – ora 16.30: Viitorul – Juventus, ora 18.30: Mediaș – Astra, ora 21.00: CFR Cluj – FCSB.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS