12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Trupa lui Naicu a ratat victoria la Deva (video, galerie foto)

Fotbal / Trupa lui Naicu a ratat victoria la Deva (video, galerie foto)

Divizionara C CSO Filiași a etalat un joc foarte bun și a contabilizat un punct în deplasarea de vineri seară, din Hunedoara, numai ghinionul făcând ca victoria să fie ratată. Confruntarea cu Cetate Deva s-a încheiat 0-0, dar a fost foarte „vie“, consemnându-se multe ocazii de ambele părți, însă cele mai clare fiind trecute în contul doljenilor. Principala „gură de foc“ a echipei antrenate de Victor Naicu a fost Cătălin Dinu, acesta irosind două oportunități mari de gol în prima repriză, în minutele 11 și 19, și una spre final, când putea aduce victoria. Papa a inițiat un contraatac pe stânga, dar a întârziat pasa decisivă pentru Dinu, portarul fiind ieşit în întâmpinare, jucătorul nostru s-a complicat în driblinguri şi a intervenit un fundaş, care a acordat corner (’81).
CSO Filiași nu s-a remarcat doar pe faza ofensivă, ci și în cea defensivă, începând cu portarul Alex Nedeianu, care a avut unele intervenții salvatoare în prima repriză, cât și prin prestațiile lui Calu, Preda, Tudor, Crușoveanu și Borneci.

Cetate Deva: Florin Raț – Mario Boldea, Octavian Ionică, Laurențiu Moț (’86, Carlos Scarlat), Mihăiță Coteț, Andrei Firan (’63, Bogdan Bărculeț), Robert Cristian, Alexandru Doboş, Romică David, Bogdan Mintaş, Marius Lupu (’46, Flavius Staicu). Antrenor: Gheorghe Cornea.

CSO Filiaşi: Alex Nedeianu – Cosmin Calu, Lucian Borhot, Cătălin Borneci (’74, Radu Moraru), Bogdan Geanimu (’83, Nicholas Chivu), Dănuț Tereche, Fabian Cruşoveanu, Cristian Preda, Cătălin Dinu (’90, Aurel Lupu), Ionuț Badea (’80, Sorin Papa), Cristian Tudor. Antrenor: Victor Naicu.

Cartonaşe galbene: David ’35, Mintaş ’51 / Borneci ’19, Preda ’34, Badea ’51.

Au arbitrat: Liviu Bălăcescu – Ion Glăvan, Vlăduț Gaşpar.

Observatori: Ioan Mureşan, Mihai Țîră.

Pentru galerie foto, click aici.

Mai jos puteți urmări declarațiile făcute de cei doi antrenori după meci:

Următorul meci al CSO Filiași are loc marți, de la ora 16.30, în faza a treia a Cupei României, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, oponentă fiind Sporting Roșiori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS