10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep vs. Maria Sharapova, primul meci al turneului US Open

Simona Halep vs. Maria Sharapova, primul meci al turneului US Open

În turul inaugural de la US Open Tennis Championships, Simona Halep o va întâlni pe Maria Sharapova (147 WTA), în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2:00, ora României, fiind primul meci din sesiunea de seară pe arena Arthur Ashe după ceremonia de începere a turneului. Rusoaica o conduce pe Simona la întâlniri directe cu scorul de 6-0. Ultima partidă dintre cele două jucătoare a avut loc în 2015, la Turneul Campioanelor. Partida va fi transmisă în direct pe Eurosport.

„Eram la antrenament (n.r. – când s-a tras tabloul). Am primit un mesaj. Reacţia mea a fost una normală, pentru anul asta parcă de fiecare dată am avut parte de tablouri grele. Sigur mi-am zis – cum e posibil, din nou? Este primul tur la un turneu de Mare Şlem! În ceea ce priveşte wildcard-ul acordat Mariei – nu sunt eu în măsură comentez. A fost decizia organizatorilor, ei pot face aşa cum vor.

Cred ea este suficient de puternică pentru a reveni. Are multă experienţă şi multe turnee câştigate. Este o mare provocare joc împotriva ei în primul tur al unui turneu de Mare şlem. M-a bătut de şase ori – poate voi reuşi schimb asta.

Voi încerca dau tot ce pot, voi încerca câştig meciul şi vreau bucur de meci – pentru este un meci mare de tot. Îmi este, poate, puţin dificil, pentru ea joacă plat şi riscă mult şi atunci, în momentele decisive, îmi este greu intru eu în minge, fac pasul în faţă şi îmi iau şansele.

Cred eu m-am schimbat mult jucătoare faţă de 2014 – şi mental, şi ca joc. simt mai puternică. Simt am mai multă experienţă, am trecut prin multe în aceşti ultimi trei ani. simt bine şi simt sunt pregătită joc din nou împotriva ei.

Nu gândesc la ceea ce a făcut Maria, la context. gândesc la mine, vreau ies pe teren şi joc cel mai bun tenis al meu. Este doar un nou meci, o nouă provocare, o nouă oportunitate de a juca împotriva ei şi de a încerca o bat. Nu vreau pun presiune pe mine gândindu prea mult joc împotriva Mariei Sharapova. Este doar o altă jucătoare.”, a spus Simona la conferinţa de presă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS