10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRaluca Olaru și Olga Savciuk, în sferturile probei de dublu la New Haven (WTA)

Raluca Olaru și Olga Savciuk, în sferturile probei de dublu la New Haven (WTA)

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Raluca Olaru și ucraineanca Olga Savciuk s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la New Haven (Connecticut), dotat cu premii totale de 710.900 dolari, grație victoriei cu 6-1, 6-4 în fața cuplului spaniol Lara Arruabarrena/Arantxa Parra Santonja.
Olaru și Savciuk s-au impus în doar 65 de minute, asigurându-și un cec de 6.165 dolari și 100 de puncte WTA.
Următoarele adversare ale perechii româno-ucrainene vor fi învingătoarele din meciul Gabriela Dabrowski (Canada)/Yifan Xu (China/N. 4) — Andreja Klepac (Slovenia)/María José Martínez Sánchez (Spania).
Principalele favorite la dublu sunt Monica Niculescu și indianca Sania Mirza, care vor juca în primul tur cu perechea Eugenie Bouchard (Canada)/Sloane Stephens (SUA).
Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal de simplu și va juca împotriva rusoaicei Elena Vesnina, a cincea favorită. Vesnina a învins-o anul acesta, în primul tur la Australian Open, cu 7-5, 6-2.
În partide din primul tur, jucate duminică, franțuzoaica Alize Cornet a dispus cu 6-0, 6-0 de kazaha Iulia Putințeva, iar croata Mirjana Lucic-Baroni a trecut de Anett Kontaveit (Estonia), cu 6-4, 6-7(3), 6-3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS