Monica Niculescu va juca prima sa finală în 2017

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Monica Niculescu și indianca Sania Mirza s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după 6-3, 6-2 cu cuplul american Jamie Loeb – Ashley Weinhold.
Niculescu și Mirza, principalele favorite, au încheiat conturile în doar 58 de minute și și-au asigurat un cec de 3.435 și 110 puncte WTA.
Adversare în penultimul act vor fi învingătoarele din meciul care opune perechile Patricia Țig (România) – Nighina Abduraimova (Uzbekistan) și Eugenie Bouchard (Canada) – Sloane Stephens (SUA).
Monica Niculescu este calificată și în sferturile probei de simplu, acolo unde a șasea favorită o va întâlni pe germanca Julia Goerges (cap de serie numărul patru).

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.