10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Daniel Mogoșanu, noul selecționer de la Under 16

Fotbal / Daniel Mogoșanu, noul selecționer de la Under 16

Rezultatele remarcabile pe care le-a avut cu republicanii B de la CS Universitatea Craiova, mai exact câștigarea campionatului la Liga Elitelor Under 17, l-au propulsat pe antrenorul Daniel Mogoșanu către loturile naționale. FRF a anunțat astăzi, pe site-ul său, numirea lui „Mogo” în funcția de selecționer al naționalei Under 16 a României.
„Daniel Mogoșanu este începând cu data de 20 iulie 2017 noul selecționer al echipei naționale U16 a României, formată din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2002. Tehnicianul în vârstă de 49 de ani a fost în sezonul precedent antrenor principal la CS Universitatea Craiova U17, formație cu care a reușit să cucerească titlul de campion al Ligii Elitelor. Daniel Mogoșanu îl va înlocui în funcția de selecționer pe Costel Enache, tehnician care în această vară a semnat cu formația FC Botoșani”, se arată în comunicatul postat pe frf.ro.
„Pentru mine este o onoare faptul că am fost ales să fiu selecționerul acestei echipe, dar și o provocare profesională, după un sezon în care am reușit să cuceresc titlul de campion al Ligii Elitelor U17 cu CSU Craiova. Cei 16 ani de experiență în antrenorat mă vor ajuta ca împreună cu cei din Departamentul de Scouting și cu membrii Comisiei Tehnice să identificăm și să dezvoltăm jucătorii cei mai talentați, care mai târziu să devină certitudini pentru echipa națională de seniori a României”, a declarat Daniel Mogoșanu.

Locul lui Daniel Mogoșanu de la CS Universitatea Craiova U17 va fi ocupat de Dragoș Bon, antrenor care a mai pregătit echipele FC Universitatea Craiova, ACS Podari și CSO Filiași.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS