Acasă Sport Alb-albaștrii au amical cu Ludogorets

Alb-albaștrii au amical cu Ludogorets

Foto: Alexandru Vîrtosu

CS Universitatea Craiova susține astăzi cel de-al doilea amical din cadrul stagiului de pregătire din Austria. Alb-albaștrii întâlnesc de la ora 19.00, pe „SVK Arena“ din localitatea Kirchbichl, campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad, la care evoluează și românii Cosmin Moți și Claudiu Keșeru. Formația din țara vecină s-a înființat în anul 1945 și și-a creat un palmares impresionant în ultimii ani, reușind să câștige campionatul național în anii 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 și 2017. De asemenea, Ludogorets a câștigat Cupa și Supercupa în anii 2012 și 2014.
În primul test din regiunea Tirol, elevii lui Devis Mangia au pierdut cu 4-2 în fața grupării ȚSKA Sofia. CS Universitatea Craiova va mai susține două teste puternice, sâmbătă urmând să întâlnească pe FC Ufa (Rusia) și marți pe Dinamo Kiev (Ucraina).

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version