22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii, corectați de bulgari

Alb-albaștrii, corectați de bulgari

CS Universitatea Craiova a pierdut vineri seară, scor 2-4 (2-2), amicalul susținut în compania formației bulgare ȚSKA Sofia, primul din cadrul stagiului de pregătire din Austria. Golurile oltenilor au fost marcate de Andrei Ivan, în minutele 2 și 19. Bulgarii au replicat prin Angelov (31), Kolev (38, 72) și Nedialkov (88).
Tehnicianul grupării din Bănie a utilizat două formații distincte în acest duel. În prima repriză a mizat pe: Calancea – Dimitrov, Barthe, Kelic, Briceag – Băluță, Enache – Gustavo, Mateiu, Bancu – Ivan. În actul secund au intrat pe teren următorii: Mitrovic – Vlădoiu, Popov, Screciu, Petre – Buzan, Drăghici, Bîrzan – Al. Popescu, Burlacu, Jurj. De partea cealaltă, antrenorul bulgarilor, Stamen Belchev, a folosit jucătorii: Kitanov – Atanasov, Manolev, Dulgerov, Georgiev, Pinto, Kolev, Angelov, Despodov, Kuhlman, Kubemba.
Următorul amical va avea loc miercuri, de la ora 19.00, împotriva bulgarilor de la Ludogorets Razgrad.
Devis Mangia: Sunt mulțumit de toată echipa

La final, tehnicianul grupării din Bănie, Devis Mangia, a tras concluziile, declarându-se mulțumit de randamentul elevilor săi, în ciuda înfrângerii suferite.
„Am făcut un meci bun. În prima repriză, am avut multe ocazii și puteam marca de mai multe ori. Una peste alta, echipa a avut o prestație bună. În repriza a doua am introdus în teren mai mulți jucători tineri, care s-au implicat foarte mult. Sunt multe aspecte pozitive, pentru că este normal ca echipa să fie obosită din cauza antrenamentelor solicitante din ultimele zile, dar băieții sunt implicați și ăsta este cel mai important lucru. Sunt mulțumit de toată echipa, atât în prima repriză, cât și în cea de a doua. S-au implicat foarte mult și echipa și-a atins obiectivele de pregătire în această etapă“, a declarat Mangia, pentru site-ul oficial.
Bărbuț, declarații măgulitoare

Singurul fotbalist transferat în această vară de CS Universitatea Craiova, Cristi Bărbuț, a oferit primele declarații de la semnarea contractului, spunând că este fericit că a ajuns în Bănie.
„Sunt mândru că voi îmbrăca tricoul sfânt al CS Universitatea Craiova și este o provocare nouă pentru mine să joc în cupele europene. E o echipă iubită și numai prin muncă și evoluțiile mele pot ajunge la inimile suporterilor. Îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion, sper să le arătăm fotbal și să fie încântați de tot ce vor vedea în teren. Obiectivul meu personal este să mă antrenez cât mai bine, să joc și să ajut echipa cu goluri sau cu pase decisive“, a spus mijlocașul de 22 ani, venit de la ACS Poli Timișoara în schimbul a 100.000 de euro.
Alexandru Vîrtosu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS