11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDinamyk U15, pe locul doi la Brașov

Dinamyk U15, pe locul doi la Brașov

Campioana Doljului la juniori C, Dinamyk Craiova, nu a reușit să se califice în finala Campionatului Național Under 15, după ce a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputată ieri în compania echipei LPS Banatul Timișoara. În urma acestui rezultat, Dinamyk a încheiat pe locul doi turneul semifinal de la Brașov, înregistrând în celelalte meciuri o remiză, scor 3-3, cu Kiss Baia Mare, și o victorie cu 2-0 cu Tâmpa Brașov.
„Aveam nevoie de victorie, pe când lor le era suficient un egal, motiv pentru care nu au făcut altceva decât să se închidă, să respingă mingile și să tragă de timp. Diferența s-a făcut la meciurile cu Kiss Baia Mare, Banatul a câștigat, iar noi am remizat. Suntem în primele patru echipe pe țară și îi felicit pe copii“, a declarat antrenorul Costel Dumitrașcu, pentru GdS.
Lotul echipei Dinamyk Craiova U15: M. Ciolponea, S. Buzică, An. Toma, M. Stan, D. Badea, P. Zătreanu, M. Sărdaru, S. Velea, Al. Muja, A. Miuțescu, R. Trușcă, P. Viespe, M. Boborică, R. Pădurețu, R. Radu, T. Drăghici, Fl. Trană, C. Smeu, I. Dogaru, M. Firu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS