Acasă Sport Fotbal / România U16, cu Albu căpitan, a remizat cu Polonia în...

Fotbal / România U16, cu Albu căpitan, a remizat cu Polonia în meciul doi de pregătire

-

Naționala României Under 16, al cărei căpitan este Constantin Albu, junior legitimat la Academia „Gică Popescu“ Craiova, a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida de verificare susținută ieri seară, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, în compania echipei similare a Poloniei. Tricolorii au deschis scorul prin June (45), iar Janik a replicat ceva mai târziu (54).

România: R. Ducan – R. Ilan, G. Boloca (41, A. Vlad), R. Drăgușin (66, L. Niță), A. Dumitrescu (55, M. Chiorean) – C. Albu (41, Al. Bodea) – A. June (55, R. Matiș), R. Șteau (66, Al. Negrean), V. Mitrea (36, M. Nițescu), Al. Dumitru (36, Cl. Stan) – D. Toma (41, A. Mărginean). Selecționer: Sorin Colceag.

Acesta a fost al doilea amical susținut de tricolori în compania Poloniei, primul desfășurându-se marți. Scorul a 2-0 pentru naționala noastră, meci în care craioveanul Albu a bifat 79 de minute. Golurile tricolorilor din primul test au fost semnate de Raul Șteau (Tricolor Deva).

Toamna va aduce primele meciuri oficiale

Reprezentativa tricoloră, alcătuită din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2001, se pregătește pentru primele meciuri oficiale, pe care le va disputa în turul inaugural din preliminariile Campionatului European pentru juniori Under 17 – Anglia 2018. În perioada 23-29 octombrie 2017, România va fi gazda unei grupe în care adversarele vor fi Lituania, Luxemburg și Austria. Echipele care se vor clasa pe locurile 1 și 2 și cele mai bune patru dintre formațiile care se vor clasa pe locul 3 în cele 13 serii din prima fază se vor califica în ultima fază (turul de elită).

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.