8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportParticiparea Simonei Halep la Roland Garros, incertă. Sportiva are ruptură de ligament

Participarea Simonei Halep la Roland Garros, incertă. Sportiva are ruptură de ligament

Simona Halep a ajuns încă de marți la Paris, acolo unde continuă recuperarea după accidentarea la gleznă pe care a suferit-o în timpul finalei turneului de la Roma. Verdictul medicilor este mai drastic decât se aștepta, iar șansele sale de a concura la Roland Garros au scăzut serios.

Jucătoarea de pe locul 4 WTA a dezvăluit că RMN-ul efectuat a relevat o ruptură la un ligament al gleznei drepte. Chiar dacă starea i s-a ameliorat de duminică, medicii sunt rezervați în privința șanselor de participare la Roland Garros, desfășurat în perioada 28 mai – 11 iunie. „Am ajuns devreme la Paris pentru tratament. RMN-ul arată un ligament rupt de la căzătura din Roma. Ţin pumnii strânşi pentru Roland Garros şi voi face tot ce este posibil pentru a fi pregătită. Doctorii spun că sunt 50/50 în acest moment, dar s-a mai ameliorat de duminică. Vă mulţumesc pentru toată susţinerea din ultimele săptămâni. Rămânem foarte pozitivi! Cu dragoste, Simo”, a scris Simona Halep pe contul său de Instagram, alături de un colaj de fotografii făcute la recuperare și fizioterapie.

Simona Halep s-a accidentat duminică, în timpul finalei turneului WTA de la Roma, chiar înainte să câștige primul set în fața Elinei Svitolina cu scorul de 6-4. A solicitat de două ori intervenția fizioterapeutului și a putut încheia meciul. Cu toate acestea, prestația sa a fost clar afectată și a pierdut următoarele două seturi cu 5-7 și 1-6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS