14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“, la ultimul joc al sezonului

„Satelitul“, la ultimul joc al sezonului

Alex Popescu (la minge) şi colegii săi susţin astăzi ultimul joc din sezonul 2016-2017 al Ligii a III-a (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Alex Popescu (la minge) şi colegii săi susţin astăzi ultimul joc din sezonul 2016-2017 al Ligii a III-a (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova continuă lupta cu FC Voluntari. Dacă joi seară, după închiderea ediției, cele două cluburi s-au duelat în semifinalele Cupei României, vineri, de la ora 18.00, echipele secunde se vor confrunta, pe „Extensiv“, în runda a 29-a din Liga a III-a, seria 3. Pentru „satelitul“ alb-albastru acesta este ultimul joc al sezonului, în etapa următoare, ultima, urmând să stea, deoarece seria are un număr impar de competitoare.
Antrenorul principal al oltenilor, Corneliu Papură, speră ca elevii săi să-și ia rămas bun de la susținători cu o victorie, punctând că în opinia sa echipa a doua și-a atins scopul, „călind“ mulți dintre juniori pentru trecerea la seniori.
„Am o mare problemă legată de lot, în ideea că nu știu exact cu ce jucători abordăm partida. Să vedem ce ne vor da de dimineață (vineri – n.r.) cei de la echipa mare. E rău că vin noaptea de la Chiajna, sunt obosiți, deci e puțin complicat. Ca idee, ne lipsesc, cu siguranță, Buzan și Enache, ambii suspendați. Ar fi frumos să ne luăm „la revedere“ de la suporteri cu o victorie, dar să știți că întâlnim o echipă bună. Și ei depind de echipa mare, să vedem cu ce lot vor veni. Dacă tot am fost așa ofensivi acasă, să sperăm că încheiem campionatul în aceeași notă. Până la urmă, copiii au muncit și au progresat și eu sunt mulțumit. Nu ne-a interesat clasamentul, dar și așa suntem la cinci puncte de locul doi. Am pierdut multe puncte aiurea pe finalurile de meci, la Roșiori, Filiași, la Alexandria ne-a dat arbitrul penalti și după ne-a scos lovitura în afara careului mare. Când am jucat cu Steaua II, portarul titular era la Cluj și a apărat un debutant… Sunt multe aspecte din astea. Ideea este că noi am jucat cu niște juniori și e mai ușor pentru ei să treacă la seniori. Ușor-ușor s-au ridicat Bârzan, Burlacu, Alex Popescu… Asta e ideea, să promovăm jucători la prima echipă, nu să terminăm cât mai în față în clasament la Liga a III-a. Noi am jucat deschis și am obținut victorii frumoase acasă, cu goluri multe, ceea ce e foarte bine pentru niște copii“, a explicat Corneliu Papură, pentru GdS.
Partida de pe „Extensiv“ va fi arbitrată de o brigadă din Brașov, compusă din Octavian Ciucanu, Andrei Pavel Cojocaru și Viorel Pânzaru. Observatori vor fi Adrian Ion (Piteşti) și Florin Nicolaescu (Slatina).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS