20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CS Universitatea Craiova, eliminată din Cupă după un joc mizerabil

Fotbal / CS Universitatea Craiova, eliminată din Cupă după un joc mizerabil

CS Universitatea Craiova a ratat calificarea în finala Cupei României, după ce a remizat joi seară, scor 0-0, cu FC Voluntari, în manșa retur a semifinalei competiției, disputată pe stadionul „Concordia“ din Chiajna. Ilfovenii continuă lupta pentru trofeu grație victoriei cu 1-0 din tur, de la Severin.

Alb-albaștrii au început bine partida și au controlat prima repriză, irosind o mare ocazie prin Andrei Burlacu, tânărul atacant nimerind ambele bare la un șut din interiorul careului, după mai multe driblinguri reușite pe partea stângă (17). Tot Burlacu a fost la un pas de a deschide scorul cinci minute mai târziu, când l-a driblat pe Maftei și a încercat un lob peste Balauru, însă nu a cadrat bine (22). Replica ilfovenilor a fost destul de palidă, Adrian Bălan reușind un voleu ce a trecut pe lângă poartă, în rest Calancea a șomat (34).

La reluare, Marinescu l-a încercat pe Calancea cu un șut de la distanță, iar moldoveanul a prins în doi timpi (51), în timp ce Fajic a încercat să-l surprindă pe Balauru cu un șut puternic, prins însă fără emoții (63). Craiovenii au intrat ușor-ușor în jocul Voluntariului și astfel nu și-au mai creat oportunități de a înscrie, devenind totodată nervoși din pricina numeroaselor trageri de timp ale rivalilor. Mai mult, Screciu a greșit o minge simplă, balonul a ajuns la Marinescu, iar acesta a încercat să marcheze de la distană peste Calancea, ieșit din poartă, însă, din fericire, a trecut pe lângă butul din dreapta (80). Până la final nu s-a mai jucat nimic, gazdele fiind ocupate cu tăvălelile, în timp ce oltenii au fost incapabili să se mai apropie de poarta adversă.

FC Voluntari: Balauru – Maftei, Balaur, Spahija, Cazan – C. Lazăr, Novac – Căpățână (67, Ivanovici), Marinescu, Popadiuc (79, G. Deac) – Ad. Bălan (75, Curelea). Antrenor: Claudiu Niculescu.

CS Universitatea Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Screciu, Burlacu (84, Jazvic) – Gustavo, Zlatinski, R. Petre (82, Manea) – Băluță, Ivan, Măzărache (46, Fajic). Antrenor: Gigi Mulțescu.

Cartonașe galbene: C. Lazăr 54, Novac 62, Curelea 90+3 / Măzărache 21, Gustavo 88.

Au arbitrat: Marius Avram – Mircea Orbuleţ, Marius Nicoară – Lucian Rusandu.

Observatori: Florin Hincu, Adrian Mihalcea.

FC Voluntari va juca în finala Cupei României împotriva Astrei Giurgiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS