10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDinamyk, campioană la juniori E

Dinamyk, campioană la juniori E

Formația de juniori E (copii născuți în anul 2006 și mai mici) a clubului Dinamyk Craiova a încheiat pe primul loc campionatul județean de fotbal, având o linie de clasament de invidiat: 36 de victorii, două egaluri, zero înfrângeri, golaveraj 237-14, 110 puncte. Elevii lui Ștefan Florescu s-au impus vineri cu 1-0 (gol Ciulcu) într-un meci restant al etapei a 35-a, susținut la stadionul „Constructorul“, în fața concitadinei CSS Craiova, și apoi a urmat răsplata. La festivitatea de premiere au participat președintele AJF Dolj, Horațiu Stănescu, și fostul mare atacant al Craiovei, Sorin Cârțu, acestuia revenindu-i sarcina de a înmâna micuților cupa, medaliile și diplomele, iar conducerea grupării a asigurat apoi sucul și pizza la o terasă din centrul orașului.
Lotul juniorilor E de la Dinamyk Craiova îi cuprinde pe următorii: portari: Sebastian Firulescu, Andrei Păuna; jucători de câmp: Antonio Dinișoară, Rareș Trancă, Adrian Stăncălie, Nicolas Jianu, Eric Ciulcu, Adrian Dumitrescu, David Barbu, Adrian Ilinca, Marius Bătănoiu, Mario Stamatoiu, Andy Bădici, Eric Popescu.

„Ar fi foarte frumos să mergem în primele opt echipe ale țării“

Antrenorul „dinamici­lor“, Ștefan Florescu, s-a arătat mulțumit de isprava elevilor săi și speră ca aceștia să continue cu victorii și în faza zonală, unde vor întâlni reprezentante ale celorlalte județe ale Olteniei.
„A fost o atmosferă frumoasă la acest ultim meci disputat și vreau să le mulțumesc domnilor Horațiu Stănescu și Sorin Cârțu pentru prezență. Ne-am propus să câștigăm campionatul, pentru că am o grupă formată de patru ani și muncesc foarte mult copiii, care sunt și foarte talentați. Campionatul a fost câștigat clar și sunt mulțumit nu pentru diploma aceea, cât pentru încrederea pe care trebuie să o capete acești juniori, pentru că am dorit să le dezvolt dorința de a câștiga orice întrecere. Pentru noi urmează faza zonală, la finalul acestei săptămâni, și încercăm să o organizăm noi. Marți după-amiază (astăzi – n.r.) urmează să se stabilească unde va avea loc. Pentru zonă ne-am propus să practicăm un joc frumos, să arătăm că suntem în creștere și că avem perspective frumoase. Nu punem presiune pe copii, să le cerem câștigarea zonei, dar ar fi foarte frumos să mergem în primele opt echipe ale țării“, a declarat Ștefan Florescu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS