12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Surpriză de proporții pe "Extensiv". "Satelitul" a fost învins de ultima clasată din C3

Fotbal / Surpriză de proporții pe „Extensiv”. „Satelitul” a fost învins de ultima clasată din C3

Formația secundă a CS Universitatea Craiova a făcut o partidă extrem de slabă vineri, pe stadionul „Extensiv”, şi a pierdut cu 1-0 în fața ultimei clasate, Urban Titu, duelul contând pentru etapa a 22-a din Liga a III-a, seria 3. Unicul gol al meciului a fost marcat de Stăncilă, cu o reluare din centrul careului (’14).

CS Universitatea II Craiova: Vlad – Vlădoiu, Hodea, Hreniuc, Borța – Manea (’76, Trocan), Enache, Bârzan (’46, Țoiu) – Petre (’46, Buzan) Al. Popescu, Burlacu (’46, Gunie). Antrenori: Corneliu Papură, Mugur Gușatu.

Urban Titu: Drăguşin – Ştefan, I. Vlad, Negulescu, Iancu (’90+3, Ghenu), Bărcănescu, Matei, I. Enache, Stăncilă, Manole (’62, Mihăilă), Truță (’86, Ionică). Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Cartonașe galbene: Borța ’35, Buzan ’65.

Au arbitrat: Cristina Mariana Trandafir – Ionuț Traian Neacșu, Cosmin Ciocan.

Observatori: Ion Ștefan, Florin Nicolaescu.

Acesta este cel de-al doilea eşec consecutiv pentru trupa lui Corneliu Papură, după ce la mijlocul săptămânii a pierdut în deplasare, cu 2-0, în fața echipei ACS Podari. În etapa viitoare CS Universitatea II Craiova va evolua pe terenul celor de la CSO Filiaşi, confruntarea fiind programată vineri, 14 aprilie, de la ora 17.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS