27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBat Galaţiul, intră în play-off!

Bat Galaţiul, intră în play-off!

Taylor (la minge) şi colegii săi au învins din nou pe Dinamo şi sunt mai aproape ca oricând de accederea în play-off (foto: arhivă GdS)
Taylor (la minge) şi colegii săi au învins din nou pe Dinamo şi sunt mai aproape ca oricând de accederea în play-off (foto: arhivă GdS)

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova depinde din nou doar de ea, în încercarea de a accede în play-off-ul Ligii Naţionale. Asta, după ce în runda disputată weekendul trecut oltenii au învins sâmbătă Dinamo în deplasare, cu scorul de 87-72, şi ceea ce este mai important, cu o zi în urmă, BC Mureş a trecut de Phoenix Galaţi, cu scorul de 91-75. Astfel, miercuri, în ultima rundă din sezonul regulat, grupa valorică 7-10, Craiova va înfrunta pe teren propriu pe Phoenix Galaţi, de la ora 19.45, iar echipa care va câştiga va merge în play-off, alături de BC Mureş. Clasamentul grupei 7-10. BC Mureş 34p, 2. Phoenix Galaţi 31, 3. SCM-U Craiova 30, 4. Dinamo Bucureşti 29. Dacă învinge, Craiova va egala Galaţiul în clasament, dar va merge mai departe, deoarece este avantajată în situaţia meciurilor directe cu formaţia de la malul Dunării. În meciul cu Dinamo, pentru SCM-U Craiova au evoluat: Taylor 20 puncte, Abrams 17, Burlacu 11, Bureau 14, Lee 9, Solopa 6, Aktas 6, Gavrilă 2, Popa 2, Corneanu.
La partida de miercuri, din Sala Polivalentă, invitaţi speciali vor fi 12 elevi ai Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti“ din Craiova. Aceştia alcătuiesc echipa Soft Hoarders, care a inventat un robot care aruncă la coş. Invenţia a avut mare succes la Concursul Naţional de Robotică, iar acum, elevii craioveni vor reprezenta România în SUA, pe 23 aprilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS