22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGimnastică artistică / Larisa Iordache, două clasări pe podium la Sainté Gym Cup

Gimnastică artistică / Larisa Iordache, două clasări pe podium la Sainté Gym Cup

Sportiva română Larisa Iordache (foto) a reușit două clasări pe podium la concursul internațional de gimnastică artistică Sainté Gym Cup, desfășurat în weekend la Saint-Etienne (Franța), informează Agerpres. Iordache a ocupat primul loc la paralele, cu 13,850, și a fost a doua la bârnă, cu 12,050.
La sfârșitul lunii februarie, gimnasta Larisa Iordache a acuzat dureri la călcâi, iar medicii i-au recomandat o pauză de 14 zile, după ce un test RMN a indicat o inflamație a fasciei plantare. În urma acestei accidentări, Larisa Iordache a fost nevoită să renunțe la primul ei concurs din acest an, programat la Stuttgart (18-19 martie) în cadrul Cupei Mondiale.
Tot în concursul de la Saint-Etienne, Laura Jurca a terminat pe poziția a treia la paralele (12,550), fiind notată cu 11,400 la bârnă. Ioana Crișan a evoluat la paralele (12,150) și la bârnă (11,150).
Competiția din Hexagon a contat ca etapă în pregătirea pentru Campionatele Europene individuale de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie), la care sunt înscrise Larisa Iordache și Ioana Crișan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS