Acasă Sport Gimnastică artistică / Larisa Iordache, două clasări pe podium la Sainté Gym...

Gimnastică artistică / Larisa Iordache, două clasări pe podium la Sainté Gym Cup

-

Sportiva română Larisa Iordache (foto) a reușit două clasări pe podium la concursul internațional de gimnastică artistică Sainté Gym Cup, desfășurat în weekend la Saint-Etienne (Franța), informează Agerpres. Iordache a ocupat primul loc la paralele, cu 13,850, și a fost a doua la bârnă, cu 12,050.
La sfârșitul lunii februarie, gimnasta Larisa Iordache a acuzat dureri la călcâi, iar medicii i-au recomandat o pauză de 14 zile, după ce un test RMN a indicat o inflamație a fasciei plantare. În urma acestei accidentări, Larisa Iordache a fost nevoită să renunțe la primul ei concurs din acest an, programat la Stuttgart (18-19 martie) în cadrul Cupei Mondiale.
Tot în concursul de la Saint-Etienne, Laura Jurca a terminat pe poziția a treia la paralele (12,550), fiind notată cu 11,400 la bârnă. Ioana Crișan a evoluat la paralele (12,150) și la bârnă (11,150).
Competiția din Hexagon a contat ca etapă în pregătirea pentru Campionatele Europene individuale de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie), la care sunt înscrise Larisa Iordache și Ioana Crișan.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.