20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CS Universitatea II Craiova a remizat la Alexandria, într-un meci cu probleme de arbitraj

Fotbal / CS Universitatea II Craiova a remizat la Alexandria, într-un meci cu probleme de arbitraj

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată sâmbătă, în Teleorman, în compania formației FCM Alexandria, contând pentru etapa a 19-a din Liga a III-a, seria 3. Jocul a fost destul de antrenant, dar cu grave greşeli din partea brigăzii de arbitri, compusă din Mihai Motan – Cătălin Popovici, Ştefan Dumitrache. Golul gazdelor a fost marcat de Floricel (’50 – penalti), iar pentru gruparea din Bănie a punctat Alex Popescu, dintr-un penalti obținut de Burlacu (’17).
CS Universitatea II Craiova: Vlad – Vlădoiu, Hodea, Hreniuc, Borța – Enache, Buzan, Țoiu – Burlacu, Al. Popescu, R. Petre. Au mai intrat: Tătulea, Frăsineanu, Cătălin Ion, Trocan. Antrenor: Corneliu Papură.
„Am început bine meciul şi am deschis scorul dintr-un penalti obținut de Burlacu şi transformat de Popescu. Am încheiat prima repriză fără probleme. Apoi, la reluare, arbitrul central acordă un alt penalti pentru noi, la Buzan, la semnalizarea asistentului, dar gazdele s-au dus peste el şi au vociferat, iar centralul a scos lovitura în afara careului. Repriza a doua a fost furăciune din aia ordinară, ca la divizia C. Imediat le-a dat lor penalti, foarte uşor. După s-a jucat pe contre până prin minutul 80, când a luat cartonaş roşu Petre. Cu un om în plus au pus mai multă presiune pe noi, dar ne-am apărat bine. În minutul 90+2 am scăpat trei contra unu, însă s-a arătat ofside de la margine, însă noi nu prea am fost convinşi că a fost. Asta e, mergem înainte, dar astăzi meritam victoria”, a explicat antrenorul secund Mugur Guşatu, pentru GdS.
În urma acestui rezultat CS Universitatea II Craiova a rămas pe locul 12, iar în etapa viitoare va primi vizita echipei Atletic Bradu, duelul fiind programat vineri, 31 martie, de la ora 15.00, pe stadionul „Extensiv”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS