14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“, în luptă fără trei piese de bază

„Satelitul“, în luptă fără trei piese de bază

Căpitanul Andrei Burlacu (la minge) nu va evolua împotriva celor de la Mioveni II (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Căpitanul Andrei Burlacu (la minge) nu va evolua împotriva celor de la Mioveni II (Foto: Alexandru Vîrtosu)

După începutul bun de campionat, CS Universitatea II Craiova pregătește un nou succes care să o ajute să fugă din subsolul clasamentului Ligii a III-a, seria 3. Alb-albaștrii întâlnesc astăzi, de la ora 15.00, pe stadionul „Extensiv“, pe CS Mioveni II, grupare clasată mai bine. Misiunea nu va fi deloc ușoară, mai ales că din lot vor lipsi trei piese importante, informația abia fiind „smulsă“ de la Corneliu Papură, căruia i-a revenit „alergia“ la presă și a apelat din nou la scuza cu ședința ca să fie lăsat în pace. „Sunt la club, la o ședință. Păi sperăm să-l câștigăm (meciul – n.r.), na. Ce să… Probleme de lot, îi avem suspendați pe Burlacu, Buzan și Contantin. Probleme medicale nu sunt. În rest, bine, mersi“, așa a prefațat Corneliu Papură meciul cu CS Mioveni II.

Gușatu: Sperăm că o să continuăm trendul ascendent

„Secundul“ Mugur Gu­șatu a fost, în schimb, mult mai cooperant și a explicat că echipa sa intenționează să contabilizeze cele trei puncte, să prelungească perioada bună pe care o traversează și să se apropie de echipele aflate la mijlocul clasamentului.
„Venim după două rezultate pozitive, am câștigat cu 2-1 cu Șirineasa și am remizat, 0-0, la Steaua II, și avem un moral mai bun, după ce în tur am avut foarte multe înfrângeri. Am început mult mai bine din punct de vedere al rezultatelor. Ne-a nemulțumit a doua repriză cu Șirineasa, dar în schimb, la Steaua II, tot meciul a fost la intensitate bună și copiii s-au comportat foarte bine. Păcat că nu am învins. Acum, la meciul cu Mioveni II, suntem încrezători și sperăm că o să continuăm pe trendul ăsta ascendent, să ne apropiem de mijlocul clasamentului. Așteptăm evo­lu­­ții din ce în ce mai bune și din partea celor care intră în locul suspendaților pe care vi i-a spus Cornel. E păcat că stau meciul ăsta, pentru că Burlacu, Buzan și Constantin prinseseră multă încredere, se exprimau mult mai bine decât în tur, dar asta e situația. Cei care intră în locul lor trebuie să demonstreze că merită să fie în lotul echipei a doua și să profite de șansa care li se oferă. Cu siguranță, doar victoria ne mulțumește, dar ea trebuie să vină pe fondul unui joc bun“, a spus Mugur Gușatu, punctând că adversarul nu trebuie subestimat: „Eu nu eram la echipă la meciul din tur, dar în schimb am revăzut jocul și spun că rezultatul de 4-0 a fost mincinos, pentru că au avut și ei ocazii. Mioveniul nu are o echipă rea și asta reiese și din clasament, că sunt înaintea noastră în prezent. Probabil că și ei depind de jucătorii care coboară de la prima echipă, dar, ca idee, au un centru bun de juniori. Spun asta pentru că anul trecut noi am făcut niște jocuri amicale cu ei și aveau jucători buni, care, probabil, acum sunt la echipa a doua“.

Vrea victoria contra lui Dinamo

Mugur Gușatu a vorbit și despre confruntarea care ține întreaga Bănie în tensiune, Dinamo – Craiova, din play-off, și speră ca trupa lui Gigi Mulțescu să obțină de data asta un rezultat bun pe Arena Națională, duminică, de la ora 20.30: „Ca la orice meci în care întâlnim Dinamo, suntem foarte concentrați și nerăbdători. Este cel mai important meci al sezonului și trebuie neapărat să câștigăm, iar băieții să facă și un joc bun, pentru că, ultimele meciuri evoluțiile au cam lăsat de dorit. Să sperăm că de data asta va fi altfel decât în campionat, mai ales că punctele sunt foarte importante. În prima etapă nu a prea riscat nimeni, dar acum acele echipe care își doresc titlul trebuie să o facă, pentru că există posibilitatea să se depărteze Steaua și Viitorul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS