Acasă Sport „Satelitul“ a început returul cu dreptul

„Satelitul“ a început returul cu dreptul

Andrei Burlacu (la minge) a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea II Craiova a debutat cu bine în returul Ligii a III-a, seria 3, reușind să se impună cu 2-1 în partida disputată vineri, pe stadionul „Extensiv“, în compania formației ACS Șirineasa (galerie foto). Vâlcenii au deschis scorul prin Răcăreanu (’13), iar alb-albaștrii au întors meciul prin Lucian Buzan (’32) și Andrei Burlacu (’43 – penalti).
De menționat că Șirineasa a evoluat în inferioritate din minutul 64, când Neacșu a văzut cel de-al doilea cartonaș galben.
Craiova II: Vlad – Vlădoiu, Ion, Hreniuc, Borța – Bârzan (’85, Cr. Frăsineanu), Enache (’50, Țoiu), Burlacu – Buzan, Al. Popescu, V. Constantin (’71, Hodea).
Șirineasa: Teodorescu – Lăzărescu (’36, I. Săraru), Nicolaescu, Neacşu, L. Săraru – Marinescu (’61, Marian) – Chiripuş, Răcăreanu, Constantinescu, Horumbă (’73, Roşianu) – Tomescu (’55, Preda).
„E un lucru bun că am câștigat, dar ca joc, în unele momente, nu am fost la nivelul la care ni-l dorim. Aștept mult mai mult de la acești juniori. Nu-mi fac probleme în privința retrogradării, cu șase puncte câștigate sari pe locul patru“, a declarat antrenorul craiovenilor, Corneliu Papură.
„Este început de campionat și nu am fost cu motoarele turate, dar per total sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor. Cel puțin în repriza a doua am avut trei-patru ocazii de gol cu un om în minus. Poate ar fi trebuit să ni se acorde și nouă un penalti, la un henț, dar ăsta-i fotbalul“, a afirmat tehnicianul vâlcean Gabriel Mangalagiu.
După acest succes, CS Universitatea II Craiova a urcat de pe locul 15, pe 12, iar în runda viitoare va juca pe terenul formației Steaua II București, meciul fiind programat sâmbătă, de la ora 15.00.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version