15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVolei (m): SCM-U Craiova a învins Ljubljana, în Liga Campionilor (foto)

Volei (m): SCM-U Craiova a învins Ljubljana, în Liga Campionilor (foto)

Laurenţiu Lică (stânga) şi colegii săi au obţinut o victorie de trei puncte în partida cu Ljubljana (foto: Lucian Anghel)
Laurenţiu Lică (stânga) şi colegii săi au obţinut o victorie de trei puncte în partida cu Ljubljana (foto: Lucian Anghel)

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova s-a impus aseară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (25-19, 27-29, 25-21, 25-23), în faţa campioanei Sloveniei, ACH Volley Ljubljana, în etapa a cincea din grupa D a Ligii Campionilor.

În urma acestui succes, al doilea din Liga Campionilor, elevii lui Dan Pascu au urcat pe locul doi în clasament, un loc ce aduce calificarea în faza următoare.

În ultimul meci din grupa D, jucătorii craioveni vor întâlni, în deplasare, echipa poloneză Belchatow, pe 1 martie.

Clasamentul grupei D: 1. Modena 14 puncte, 2. Craiova 7p, 3. Belchatow 6p, 4. Ljubjana 3p.

Declaraţii după meci:

Dan Pascu, antrenor SCM-U Craiova: Băieţii au jucat cu o dăruire de nedescris.  Nu i-a văzut niciodată jucând cu atâta ambiţie şi atâta dorinţă de a câştiga. Să nu uităm că jucăm în Liga Campionilor, toate echipele sunt foarte valoroase şi meritul jucătorilor este cu atât mai mare pentru că am câştigat cu 3-1 şi cu această victorie rămânem în cursa calificării mai departe. De ce să nu credem în şansa noastră. Am putea merge mai departe şi de pe locul trei.

Cristian Bartha, jucător SCM-U Craiova: Sunt foarte fericit că am câştigat trei puncte. Mergem la Belchatow şi vom lupta pentru locul doi. Va fi foarte greu acolo. Pentru prima dată, toată lumea a fost în picioare, care rar s-a întâmplat la Craiova, nici măcar când am luat campionatul.

Laurenţiu Lică, căpitan SCM-U Craiova: E o victorie foarte muncită. Avem un program infernal, dar am mai găsit rezerve de energie să învingem această echipă. Îmi doresc foarte mult să mergem mai departe şi cred că azi s-a văzut această dorinţă din partea tuturor colegilor mei.

Galerie foto realizată de Lucian Anghel:

IMG_8548

IMG_8553

IMG_8557

IMG_8599

IMG_8606

IMG_8644

IMG_8676

IMG_8708

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS