6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii, victorioși în fața „școlarilor“

Podărenii, victorioși în fața „școlarilor“

Divizionara C ACS Podari s-a impus cu scorul de 5-3 (3-0) în partida amicală disputată ieri dimineață, pe terenul sintetic de la „Aripile“, în compania echipei de juniori sub 19 ani a Academiei „Gică Popescu“. Golurile învingătorilor au fost marcate de Adrian Cârstea, Bogdan Geanimu, George Neacșu, Robert Căle și Claudiu Ștefan, din tabăra învinșilor replicând Voicu (2) și Preda.
ACS Podari, prima repriză: Mecea – Orban, M. Avram, Dina, Bozgan – Dragomir, D. Stancu – Fieraru, Ad. Cârstea, Gianimu – G. Neacșu.
ACS Podari, repriza a doua: Nica – Orban, Dina, L. Avram, Bozgan – Dumangiu, Sîrmon – Raicea, Velica, Căle – Cl. Ștefan. A mai intrat Dogioiu. Antrenor: Victor Naicu.
Academia „Gică Popescu“ U19: Udrea – Iliescu, Dicu, Păduraru, Butoi – Găman, Toboș, Manda, Croitoru – Tănase, Voicu. Au mai intrat: Tudora, S. Preda, Pârvuleasa, C. Nițu. Antrenor: Gică Barbu.
„A fost un joc pe care l-am controlat de la un capăt la altul. Din punctul meu de vedere, era un lucru normal atitudinea. Mă bucur că băieților le-a ieșit jocul și pot spune că începem să formăm o echipă frumoasă. Urmează să plecăm vineri în cantonamentul din Serbia, unde vrem să ne punem la punct cu pregătirea fizică și să reglăm și jocul“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.
Podărenii au mai susținut în această iarnă trei teste, înregistrând o victorie, 4-1 cu Știința 2016 Craiova, o remiză, 2-2 cu Viitorul Cârcea, și o înfrângere, 0-1 cu ACS Șirineasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS