21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliștii craioveni, la prima înfrângere pe teren propriu în acest sezon

Voleibaliștii craioveni, la prima înfrângere pe teren propriu în acest sezon

 

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova și-a pierdut miercuri invincibilitatea în meciurile disputate pe teren propriu în sezonul 2016-2017, indiferent de competiție. Oltenii au fost învinși cu scorul de 3-1 (29-27, 22-25, 28-26, 25-21) de către formația Arcada Galaţi, în manşa tur a semifinalelor Cupei României. Dincolo de eșec, antrenorul Dan Pascu a pierdut un jucător de bază, Cristian Bartha, care s-a accidentat în primul set. Bartha are o contractură la spate și nu va juca în următorul meci, cel cu CSM București din campionat, programat mâine în Capitală, de la ora 17.00. Returul cu Arcada Galați se va juca pe 8 februarie, iar oltenii nu renunță la ideea calificării, în premieră, în finala Cupei. „Înfrângerea din acest prim meci cu Galați ne doare pe toți, pentru că după atâtea victorii este neplăcut să pierdem. Nici șansa nu a fost de partea noastră. S-a accidentat Bartha la începutul setului întâi, apoi au mai fost nu știu câte mingi pe fileu. Nu am jucat rău, dar nu am putut gestiona cele două seturi pe care le-am pierdut în prelungiri. Mie nu îmi place să renunț niciodată și vom face tot posibilul să ne calificăm în finală în meciul de pe terenul lor“, a spus antrenorul campioanei României, Dan Pascu. În meciul cu moldovenii, la echipa craioveană a debutat sârbul Lazar Koprivica, transferat săptămâna trecută.

Se anunță un meci dificil cu CSM București

Jucătorii de la SCM-U Craiova își îndreaptă acum atenția spre Divizia A1. Mâine vor juca la CSM București și se gândesc la o victorie de trei puncte, pentru a nu pierde contactul cu echipele de pe primele patru locuri, Steaua, Zalău, Galați și Ploiești. „Avem multe meciuri dificile în această perioadă. Primul va fi la CSM București, o echipă care a jucat bine pe teren propriu, forțează mult serviciul și riscă totul. Vom trata meciul cu seriozitate și va trebui să ne impunem cu un scor care să ne aducă trei puncte“, a menționat căpitanul craiovenilor, Laurențiu Lică.
CSM București ocupă locul șase, cu 25 de puncte, iar SCM-U Craiova se află pe locul cinci, cu 29 de puncte. După jocul din Capitală, alb-albaștrii vor reveni în Bănie pentru a pregăti meciul cu italienii de la Modena, din Liga Campionilor, programat marți, de la ora 19.00, în Polivalenta din Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS