10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Ivan, omul meciului cu RZ Pelletz WAC

Fotbal / Ivan, omul meciului cu RZ Pelletz WAC

Andrei Ivan a făcut meci excelent cu austriecii de la RZ Pelletz WAC (Foto: csuc.ro)
Andrei Ivan a făcut meci excelent cu austriecii de la RZ Pelletz WAC (Foto: csuc.ro)

CS Universitatea Craiova a reușit să-și păstreze invincibilitatea și după cel de-al cincilea amical susținut în cadrul cantonamentului din Malta. Elevii lui Gigi Mulțescu s-au impus în această după amiază, scor 4-0, în fața austriecilor de la RZ Pelletz WAC, în primul test al zilei. Alb-albaștrii au deschis scorul prin Andrei Ivan (38, 1-0), care a primit o pasă excelentă din partea lui Băluță, a pătruns în careu și a trimis mingea pe lângă portarul oaspeților. Tot Ivan a majorat avantajul două minute mai târziu, când a profitat de o respingere greșită a unui adversar, a preluat la șase metri și a șutat din întoarcere imparabil, la vinclu (40, 2-0). Ivan a stat și la baza golului trei, el a pasat peste linia de fundași și l-a pus pe Băluță în postură de singur cu portarul, iar acesta l-a lobat pe goalkeeperul lui Pelletz (62, 3-0). Rezultatul final l-a stabilit Nuno Rocha, care a reluat cu capul, din centrul careului mare, o centrare venită de pe dreapta (87, 4-0).
Tehnicianul grupării alb-albastre a mizat în acest meci pe: Calancea (79, Vlad) – Dimitrov, Kelic, Acka, Briceag – Zlatinski, Mateiu (86, Manea), Băluță – Ivan, Fajic (81, Petre), Rocha.
Pentru CS Universitatea Craiova urmează un alt joc de verificare astăzi, de la ora 20.00 urmând să întâlnească gruparea Zimbru Chișinău, meciul putând fi urmărit pe internet, accesând următorul link: http://www.dailymotion.com/video/x3n1tqe_live-universitatea-craiova-v-zimbru-chisinau_sport. Jocul cu formația din Republica Moldova este ultimul din cadrul cantonamentului din Malta.
În primele patru meciuri de verificare, alb-albaștrii au înregistrat un egal, 1-1 cu Fortuna Dusseldorf, și trei victorii, 2-1 cu St. Gallen, 3-1 cu FC Hibernians și 4-1 FC Winterthur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS