3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CS Universitatea Craiova, victorie și în cel de-al doilea amical al zilei

Fotbal / CS Universitatea Craiova, victorie și în cel de-al doilea amical al zilei

Rezervele Craiovei au câștigat amicalul cu Zimbru Chișinău (foto: csuc.ro)
Rezervele Craiovei au câștigat amicalul cu Zimbru Chișinău (foto: csuc.ro)

CS Universitatea Craiova s-a impus în această seară, cu 2-0, în fața echipei Zimbru Chișinău, acesta fiind cel de-al doilea test al zilei și al șaselea din cadrul stagiului de pregătire din Malta. Tot astăzi, oltenii au câștigat cu 4-0 disputa cu RZ Pelletz WAC.
Alb-albaștrii au deschis scorul în minutul 29, Bancu a pătruns pe partea stângă în careu și a șutat la colțul scurt, pe lângă portar (1-0). Gruparea din Bănie și-a majorat avantajul înainte de pauză, brazilianul Gustavo reușind golul printr-un șut de la 14 metri la colțul din dreapta (2-0). În minutul 84 Drăghici a obținut o lovitură de pedeapsă, dar Măzărache a șutat slab de la punctul cu var, pe centrul porții, și portarul a respins norocos cu piciorul.
Antrenorul Gigi Mulțescu a utilizat în acest meci jucătorii care nu au evoluat la prânz, contra austriecilor de la RZ Pelletz WAC, fiind vorba despre: Mingote (67, L. Popescu) – Petre, Popov, Screciu, Bîrzan (46, Drăghici) – Madson (90, Vlădoiu), Gustavo – Manea, Al. Popescu, Bancu – Măzărache.
În primele patru meciuri de verificare, alb-albaștrii au înregistrat un egal, 1-1 cu Fortuna Dusseldorf, și trei victorii, 2-1 cu St. Gallen, 3-1 cu FC Hibernians și 4-1 FC Winterthur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS