Acasă Sport Fotbal / Dumitru Barbu, la Repriza de Sud

Fotbal / Dumitru Barbu, la Repriza de Sud

-

Directorul tehnic al Centrului de copii și juniori de la CS Universitatea Craiova, Dumitru Barbu, va fi prezent în această seară, de la ora 20.00, la emisiunea „Repriza de Sud”, de la Alege TV și Radio Sud. Vom vorbi despre reluarea pregătirilor în privința echipei secunde a clubului și a celorlalte grupe de juniori și vom dezbate și campania „agresivă” de achiziții din această iarnă de la formația de seniori.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.