Acasă Sport Fotbal / Flavius Stoican, prezentat la Pandurii

Fotbal / Flavius Stoican, prezentat la Pandurii

-

Administratorul special al clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Golea, l-a prezentat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, pe noul antrenor principal al echipei, Flavius Stoican. Tehnicianul severinean, în vârstă de 40 de ani, a condus în această dimineaţă un prim antrenament al lotului de 30 de jucători care sunt prezenţi în această perioadă. Stoican îi ia locul lui Petre Grigoraș pe banca gorjenilor și va fi ajutat de antrenorul secund Dorian Gugu şi antrenorul cu portarii va fi craioveanul Vali David.
Stoican n-a mai antrenat din septembrie 2016, când a fost demis de la clubul moldovean Zimbru Chişinău. Fostul fundaş dreapta le-a mai pregătit pe Minerul Valea Copcii, CSM Reşiţa, Dinamo Bucureşti, Chindia Târgovişte, CS Mioveni şi FC Voluntari.
După 21 de etape din Liga 1, Pandurii Târgu Jiu are 21 de puncte şi se află pe locul 11 în clasament. Clubul gorjean, aflat în insolvenţă, a fost penalizat cu 3 puncte de către Comisia de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal, întrucât la 30 noiembrie înregistra datorii financiare către alte cluburi sau angajaţi.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.