27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Exclusiv: Bucurică ar putea semna în această seară cu CS Universitatea. Sunt tratative și cu Bunoza

Fotbal / Exclusiv: Bucurică ar putea semna în această seară cu CS Universitatea. Sunt tratative și cu Bunoza

Bogdan Bucurică (la minge) vrea să rămână liber și să vină la Craiova (Foto: csconcordia.ro)
Bogdan Bucurică (la minge) vrea să rămână liber și să vină la Craiova (Foto: csconcordia.ro)

Chiar dacă a fost adus fundașul dreapta bulgar Radoslav Dimitrov și Marius Briceag ar putea umple golul lăsat de Bogdan Vătăjelu în flancul stâng, conducătorii CS Universitatea Craiova sunt pe cale să-l coopteze și pe Bogdan Bucurică, un fundaș stânga de 30 de ani și 1,76 metri. Fotbalistul originar din Târgoviște le-a transmis oficialilor olteni că face tot posibilul să-și rezolve astăzi situația contractuală cu echipa Concordia Chiajna, fiind dispus să renunțe la o parte din banii pe care îi are de primit de la ilfoveni, și că apoi va semna cu gruparea din Bănie un contract pe doi ani și jumătate.
Bogdan Bucurică a făcut junioratul la CSS Dâmboviţa Nucet și „U” Alpan Târgovişte, iar ca senior a mai fost legitimat la Chateauroux, CFR Cluj, Gloria Bistrița și Unirea Alba Iulia.

Bunoza (tricou alb în dreapta) este o variantă pentru defensiva Craiovei (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Bunoza (tricou alb în dreapta) este o variantă pentru defensiva Craiovei (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Un alt jucător care se află în discuții cu membrii conducerii CS Universitatea Craiova este Gordan Bunoza, un apărător central care ar putea veni să-i ia locul lui Kay, la care oltenii au decis să renunțe, pentru că nu a dorit să-și prelungească înțelegerea scadentă în vară. Bosniacul are 28 de ani și 1,96 metri, iar în acest sezon a evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu, el depunându-și actele să devină liber pentru neplată. Există totuși un inconvenient în privința lui Bunoza, acela că jucătorul este accidentat în momentul actual și ar dura ceva recuperarea și aducerea lui la parametrii optimi. Bunoza a mai jucat la Austria Lustenau, Hrvatski Dragovoljac, Karlovac, Wisla Cracovia, Pescara și Dinamo București.
În cazul în care se renunță la ideea de a-l coopta pe Bunoza, craiovenii au în vedere variante de peste hotare. În privința acestora, conducerea alb-albastră duce muncă de lămurire, pentru că fotbaliștii au aflat de problemele financiare din România și ezită să semneze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS