24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Grigoraș, dat la o parte de Condescu pentru Stoican

Fotbal / Grigoraș, dat la o parte de Condescu pentru Stoican

Flavius Stoican îi va lua locul lui Petre Grigoraș la Pandurii pentru partea a doua a campionatului (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Flavius Stoican îi va lua locul lui Petre Grigoraș la Pandurii pentru partea a doua a campionatului (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Marin Condescu, membru în Adunarea Generală a Acționarilor, a admis luni seară, la Digi Sport, că noul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu va fi Flavius Stoican, dezvăluind și suma pe care va lucra severineanul la formația gorjeană.
„Nu este încă instalat domnul Flavius Stoican, care vine pe salariul de 1.500 de euro, asta e media. Are bonusuri de performanță la victorii. 1.000 de euro pentru victorie și 350 de euro pentru egalul în deplasare, acestea sunt condițiile. Așa trebuie să funcționăm pe perioada asta de șase luni. Cele mai importante lucruri sunt salvarea de la faliment, aprobarea programului de reorganizare până la data de 1 martie ca să luăm licența, dar și să acoperim cheltuielile în această perioadă. Antrenorul secund s-a întâlnit cu grupul, primii 13 fotbaliști au efectuat deja vizita medicală (luni – n.r.), miercuri (astăzi – n.r.) vor fi și următorii zece fotbaliști, care provin de la formații din Liga I și Liga a II-a. Sperăm ca de joi încolo să-i avem și pe alții. Am avut mai multe discuții cu Petre Grigoraș, dar așa ca între cunoștințe. El a negociat direct cu administratorul judiciar și cu administratorul special. Eu cred că s-au înțeles până la urmă”, a declarat Condescu, făcând referire la rezilierea contractului.
Flavius Stoican îl va avea secund pe Alin Chița, iar de portari se va ocupa craioveanul Valentin David, care a mai lucrat la Pandurii alături de Cristi Pustai.

„Nu am primit nici un salariu de când am venit”

În tot acest timp, tehnicianul Petre Grigoraș acuză actuala conducere de lipsă de fair play și spune că nu renunță ușor la drepturile sale. Grigoraș a explicat ieri cum a decurs întâlnirea cu administratorul special Marin Golea şi s-a declarat surprins de reacţia conducerii celor de la Pandurii în privinţa sa.
„Aşteptau ca eu să fiu un tip care să cedeze din start, să rup imediat contractul şi să plec. Mi s-a propus o sumă ca să plec, dar eu am acceptat-o. Surpriză! Vă daţi seama că i s-a schimbat faţa. După care a început să vină cu alte… că există altcineva. Trebuia să îmi spună dinainte de Sărbători. Mi s-a dat o hârtie că or să-mi dea ce mai au să-mi dea din contract. Dânsul avea pregătită şi decizia de încetare a contractului de muncă cu litera i, pare-mi-se, care nu mai există. Au existat nişte replici verbale, dar atât. Am primit decizia de încetare a contractului, ceea ce mi se pare ilegal. Trebuie să faci cercetări, să dai avertisment, amenzi, nu aşa… O trimit şi eu la avocaţi, că nu mă pricep. Mi-au desfăcut contractul, mi-au dat decizia de încetare din data de 9, ce să mai caut la antrenamente? Nu mi-am dat nici o demisie, nimic. Nu am primit nici un salariu de când am venit la Pandurii, în vară. Dânşii au încercat altă modalitate, o modalitate neloială, neprincipială. Aveam o relaţie bună, de asta am rămas extrem de surprins. Dar asta este viaţa, trebuie să acceptăm deciziile luate de unii. Ei mai întâi mi-au propus să ne despărţim amiabil, nu ne-am înţeles, după care a scos de sub mapă decizia de încetare a contractului cu data de 9”, a declarat Petre Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS