26.7 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Sport Fotbal / Marin Dună, noul secund al lui Gigi Mulțescu

Fotbal / Marin Dună, noul secund al lui Gigi Mulțescu

-

Marin Dună (în centru) va reveni la Craiova în calitate de secund (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Marin Dună (în centru) va reveni la Craiova în calitate de secund (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Antrenorul principal al CS Universitatea Craiova, Gigi Mulțescu, a solicitat conducerii clubului din Bănie să-i fie completat staff-ul cu încă un secund. În primă fază oficialii olteni s-au gândit la Florin Șoavă, însă Mulțescu l-a indicat pe Marin Dună (49 ani), informează Digi Sport.

„Marin Dună a fost alegerea lui Gigi Mulțescu. Acesta a plecat dimineață spre Malta, iar spre seară se va alătura băieților”, a menționat președintele Marcel Popescu, pentru GdS.

Dună a activat în ultimul timp la Concordia Chiajna, fiind secundul lui Emil Ursu, în acest sezon, el cochetând și cu echipa a doua a ilfovenilor.
Marin Dună a mai condus echipele Astra, Progresul, Dacia Mioveni, Prefab Modelul, Victoria II Brăneşti, Victoria Brăneşti, Unirea Slobozia, CS Ştefăneşti şi Voinţa Sibiu.
Staff-ul tehnic al alb-albaștrilor va fi format în partea a doua a campionatului din Liga I din: Gigi Mulțescu – antrenor principal, Daniel Timofte și Marin Dună – antrenori secunzi, Cătălin Mulțescu – antrenor cu portarii, Ionel Colonel și Cornel Blejan – preparatori fizici.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.