11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Draxler, primul jucător transferat de PSG în 2017

Fotbal / Draxler, primul jucător transferat de PSG în 2017

Internaţionalul german Julian Draxler a semnat un contract pe patru ani şi jumătate cu Paris Saint-Germain (PSG), valabil până în 2021, a anunţat astăzi campioana en titre a Franţei, informează Agerpres. Fotbalistul de 23 ani, evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv şi a disputat în total 153 de meciuri în Bundesliga, pentru Schalke şi VfL Wolfsburg. A adunat, totodată, 47 de apariţii în cupele europene, 34 dintre ele în Liga Campionilor, o competiţie în care a atins sferturile de finală cu Wolfsburg, în sezonul 2015-2016.
„Mă alătur clubului Paris Saint-Germain cu mare bucurie şi multă nerăbdare. Pentru prima oară în cariera mea voi descoperi o nouă ţară, un nou campionat şi sunt foarte mândru să trăiesc această nouă etapă în cadrul unui club devenit o referinţă în Europa, care a recrutat foarte mulţi mari jucători în ultimii ani. Doresc să fac totul pentru a o ajuta pe PSG să câştige noi titluri şi să continue să crească la nivel internaţional”, a declarat Draxler după semnarea contractului.
Julian Draxler a disputat 27 de meciuri pentru prima reprezentativă a Germaniei, cu care a cucerit titlul de campion mondial în 2014. Conform presei sportive internaţionale, valoarea transferului mijlocaşului german la PSG se ridică la 40 milioane euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS